Míchání | Stroje a zařízení | Potraviny

Míchací operace v potravinářství se používají pro kombinování více složek do homogenního produktu. Tyto operace zahrnují rozpouštění prášků a pevných látek, kombinaci tekutých surovin, přípravu jemných emulzí, a zajištění jednotného vaření nebo přenosu tepla. Poměr mokrých a suchých složek, požadovaná úroveň kontroly teploty, povolené konstrukční materiály a požadované vlastnosti konečného produktu jsou důležitými parametry, které je třeba vzít v úvahu při výběru vhodného zařízení pro míchání potravin. Na vekamaf.cz nabízíme snadný přístup k široké škále strojů pro míchání potravin včetně agitátorů, homogenizátorů, dezintegrátorů, hnětačů, rozprašovačů a provzdušňovačů.

Číst více
Našli jsme 110 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Pilotní homogenizátor

Pilotní homogenizátor

Od potravin až po farmacii je homogenizace nezbytným krokem ve výrobním procesu, který zajišťuje jednotnost produktu zlepšením jeho fyzikálních vlastností. Pokud není homogenizován, může tekutý produkt časem degenerovat, což vede...

Vertikální kartónovací zařízení na mražené potraviny

Vertikální kartónovací zařízení na mražené potraviny

U mražených potravin je výběr kvalitních obalů zásadní pro ochranu před vniknutím mikroorganismů, světlem a ztrátou vlhkosti. Kromě dobré ochrany musí zvolený materiál odolávat i mrazu. S ohledem na toto...

Lineární stroj na ovinutí etiket

Lineární stroj na ovinutí etiket

Obalové štítky vám umožňují nabídnout podrobné informace na malém prostoru nebo umístit další informace o vašich produktech. Etikety se nemačkají, pokud jsou ovinuty kolem válcových předmětů, takže jsou ideální pro...

Samolepicí lineární etiketovací stroj na lahvičky

Samolepicí lineární etiketovací stroj na lahvičky

Je důležité mít na lahvičkách přesné a trvanlivé štítky, aby se předešlo nehodám nebo předávkování. Štítky na těchto lahvičkách jsou neustále vystavovány kapalinám a každodenní manipulaci; proto vyžadují zvláštní péči,...

Průmyslový termoformér pro výrobu potravin

Průmyslový termoformér pro výrobu potravin

Primárním účelem a cílem balení potravin je ochrana všech potravinářských výrobků před poškozením a prevence bakterií, plísní a plísní. Vzhledem k tomu, že obal chrání potraviny během skladování, distribuce a...

Zatavovač táců pro potravinářský průmysl

Zatavovač táců pro potravinářský průmysl

Společnosti v potravinářském průmyslu vědí, jak důležité jsou obaly pro udržení čerstvých potravin a zajištění jejich snadné přepravy. Aby byla zajištěna prodloužená trvanlivost a větší celistvost těsnění, měly by být...

Průmyslový vakuový balicí stroj na potraviny

Průmyslový vakuový balicí stroj na potraviny

Kompaktní a čisté vakuové zatavovače pomáhají zvyšovat hodnotu a kvalitu potravinářských výrobků. Průmyslové vakuové balicí stroje odstraňují kyslík a zabraňují mikroorganismům ve vzduchu poškodit jídlo a současně snižují růst bakterií....

Průmyslová balicí linka na vařené maso

Průmyslová balicí linka na vařené maso

Průmyslové cook-in balení nabízí řadu výhod jak pro provozovatele stravovacích služeb, tak pro spotřebitele. Vlastnosti bariéry proti vlhkosti a tepelné odolnosti vařených obalů umožňují snadnou mikrovlnnou přípravu, zabraňují kontaminaci povrchů...

Stroj na tvarování za tepla - Form Fill Seal

Stroj na tvarování za tepla - Form Fill Seal

Jak název napovídá, Form Fill Seal je stroj, který balíček současně formuje, plní a uzavírá. Většina systémů FFS je neuvěřitelně složitá a obsahuje ovládací sítě a počítačová rozhraní. Najít stroj,...

Balicí stroj na maso

Balicí stroj na maso

Vakuové balení je, když je výrobek položen na podnos nebo na lepenku s tenkou vrstvou plastu. Vakuové obaly masa a sýrů jsou vynikající volbou, která koncovým uživatelům a maloobchodníkům nabízí...

Kontinuální mixér na výrobu zubních past

Kontinuální mixér na výrobu zubních past

Při výrobě zubní pasty patří mezi nejobtížnější a nejnáročnější aplikace míchání dispergační a směšovací prášky do kapalin za účelem vytvoření konzistentního homogenního produktu. Hlavním problémem spojeným se směšováním prášků do...

Dávkový vakuový mixér na masti

Dávkový vakuový mixér na masti

Výroba krémů nebo mastí může být buď na báze voda v oleji (v / o) nebo olej ve vodě (o / v). Po přidání do vody mohou zahušťovací, stabilizační a...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Široký výběr řešení pro míchání potravin


Hledáte míchací systém pro váš výrobní proces? Nabízíme řadu specializovaných zařízení, včetně vysokootáčkových homogenizátorů pro zamíchání kapaliny do prášků a kuželových šnekových homogenizátorů pro prášky a pasty. K dispozici jsou také kontinuální míchačky s vysokým smykem, míchadla pro viskózní potraviny a vysokorychlostní lopatkové mixéry pro jemné a soudržné prášky.

Nabízíme také kompletní řešení výroby čokolády se směšovacími zařízeními. Máme kontinuální čokoládové linky se vertikálními kulovými mlýny, chlazenými čokoládovými rafinacemi pro rafinování bez ztráty chuti a stroje pro míchání ingrediencí čokolády, jako je kakaové máslo, kakaový prášek, cukr a lecitin.

K dispozici jsou hluboké pánve, tlakové hrnce a sklopné pánve se směšovacími a chladicími systémy. Podívejte se na naše dezintegrátory pro média s nízkou nebo vysokou viskozitou a vertikální nebo horizontální hnětače pro výrobky s vysokým obsahem tuhých látek.

Pro výrobu omáček, dresingů, kečupů a majonézy nabízíme disperzní systémy, jako jsou dávkovací dispergátory pro jemné až ultrajemné emulze a suspenze, in-line dispergátory, disperzní prostředky pro hmoty s nízkou viskozitou a šlehací stroje. Najdete homogenizační zařízení, jako jsou kontinuální homogenizační systémy, vysokotlaké systémy, bezprašné systémy a také zařízení splňující SVP (GMP). Navíc nabízíme řešení pro míchání mouky, koření, soli, přísad, těsta, tuků a cukru.

Naším cílem je poskytnout zákazníkům nejlepší poradenství v oblasti technologie míchání potravin. Naši inženýři pomáhají klientům zlepšit chuť, texturu a kvalitu konečného produktu a spolehlivost jejich výrobních linek. Úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních dodavatelů a dbáme, aby naši inženýři zůstali v kontaktu s nejmodernější technologií míchaní. Položky uvedené na těchto stránkách jsou pouze výběrem průmyslových mixérů, které naši partneři mohou nabídnout. Pokud potřebujete další informace nebo pomoc, neváhejte nás kontaktovat.