Technologie pro potravinářský průmysl

Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě.  Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.

Číst více
Našli jsme 25 řešení , na základě vašeho výběru.
Vyberte pro hledání jiných řešení
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg


Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to...

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg


Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce...

Stroj na rafinaci čokolády s chlazením

Stroj na rafinaci čokolády s chlazením


Po rozdrcení bobů je před konšováním nutné ještě zredukovat velikost částic. Při mletí...

Laboratorní vysokosmykový mixér

Laboratorní vysokosmykový mixér


Tento laboratorní mixér s vysokým smykovým působením je možné využít pro simulaci různých postupů...

Vysokosmykový mixér

Vysokosmykový mixér


Pokud potřebujete mísit soudržné prášky s kapalinami nebo roztavenými pojivy na homogenní konečný produkt,...

Mixér se středním smykem

Mixér se středním smykem


Míchací stroje se středním smykem se používají pro postupy, kde příliš vysoké smykové...

Mísič a válcovací stroj na čokoládové náhražky

Mísič a válcovací stroj na čokoládové náhražky


Tento systém je určen pro snadné mísení a rafinování maloobjemových dávek kakaové hmoty,...

Kontinuální linka na výrobu čokolády s vertikálními kulovými mlýny

Kontinuální linka na výrobu čokolády s vertikálními kulovými mlýny


Pro mísení a rafinování roztavené kakaové hmoty, cukru a lecitinu je možné využít...

Mísič a hnětač pro receptury s cukerným základem

Mísič a hnětač pro receptury s cukerným základem


Při výrobě čokoládových hmot s cukerným základem je pro výběr vhodného zařízení rozhodující jemnost...

Míchací stroj pro kontinuální míchání čerpatelných médií

Míchací stroj pro kontinuální míchání čerpatelných médií


Nezbytnou podmínkou úspěchu v potravinářském, chemickém průmyslu, při výrobě plastů a v dalších...

Kuželový vřetenový mísič

Kuželový vřetenový mísič


Pokud chcete mísit nesoudržné, volně proudící prášky a pasty, které vyžadují dokonale přesné...

Kontinuální aglomerátor

Kontinuální aglomerátor


Intenzivní mísič může sloužit k výrobě homogenních směsí z práškových materiálů a kapalin různé viskozity....

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ

Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?

Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.