Externí myčka lahviček

Externí mycí zařízení pro lahvičky často mají vysokou spotřebu vody a nízky výkon, což vede ke zvýšeným provozním nákladům a nízké návratnosti investic. Nejmodernější myčka lahviček umožňuje průchod lahviček velkých objemů při minimalizaci spotřeby vody.

Velkoobjemové sterilizační zařízení pro farmaceutické lahvičky

Externí dekontaminační stroj Steriline EDM byl zkonstruován od základů ke zlepšení zpracování lahviček, ampulí a zásobníků. Díky malé konstrukci umožňuje snadné přidávání stávajících linek i nových zařízení a umožňuje rychlý a jednoduchý přístup k údržbě.

EDM nabízí impozantní kapacitu až 48 000 ks / h a zvládne všechny běžné velikosti lahviček od 2R do 100H. EDM má vstupní dopravníkový pás. Zařízení může být také zapojeno v řadě k navazujícímu stroji (jako je etiketovací stroj nebo podavač).

Integrovaný řídicí systém, který zahrnuje PLC a dotykový displej HMI, automaticky řídí všechny procesy stroje a nastavuje parametry podle různých velikostí a typů skla. Programy pro různé čistící cykly mohou být uloženy a vyvolány a změna vyžaduje pouze změnu vstupních a výstupních vodítek a karouselu, což snižuje prostoje. K volitelným doplňkům patří kryt proti úrazu a také podtlak RABS.

Zdokonalená konstrukce postřikovače minimalizuje spotřebu vody. K dalšímu snížení spotřeby je k dispozici volitelná funkce recyklace vody. V případě potřeby mohou být k promývání lahviček použity až tři různé typy tekutin. Důkladného sušení je pak dosaženo speciálními tryskami, které fouknou sterilizovaný stlačený vzduch do lahviček.

VÝHODY PRO VÁS

  • Plně kompatibilní s požadavky cGMP, GAMP a 21CFR Part11
  • Velký objemový výkon až 48 000pcs / h pro zvýšenou výrobu
  • Rychlý a snadný postup přepínání minimalizuje prostoje
  • Zvyšuje účinnost vody, snižuje provozní náklady – k dispozici je i možnost recyklace

Steriline (https://www.steriline.it) je výrobcem specializovaným na výrobu kompletních linek pro aseptické zpracování injekčních výrobků.