Zařízení aseptického zavírání lahviček

Aseptické výrobní metody jsou v jádru nejnovějšího vývoje v oblasti léčiv v klíčových oblastech, jako jsou buněčné a genové terapie, nebo při výrobě zvláště účinného nebo toxického produktu. Stávající aseptické výrobní postupy jsou pomalé a neefektivní a nevhodné pro moderní postupy. Nejmodernější řešení aseptického uzavírání a utěsňování lahviček poskytuje kompletní aseptický kontejnment se zvýšeným objemem propustnosti, což výrazně zvyšuje efektivitu výroby těchto vysoce hodnotných produktů.

Robotický uzavírač lahviček pro aseptickou výrobu léčiv

Robotické zařízení uzavírání lahviček Steriline RVCM je vysoce pokročilé řešení aseptického uzavírání dnešních špičkových léčiv. Bylo speciálně navrženo pro kampaňovou výrobu vysoce hodnotného produktu, který vyžaduje úplný kontejnment.

S kapacitou až 6 000 ks/h využívá RVCM vynikajícího antropomorfního robota kompatibilního s VHP od průmyslové špičky, společnosti STÄUBLI, který zajišťuje veškerou přepravu lahviček.

Současně pracují 4 uzavírací hlavy, které zajišťují maximální efektivitu při minimalizaci chyb. Zařízení RVCM bylo navrženo s filozofií „nulového odmítnutí“. To znamená, že pokud stroj detekuje chybějící uzávěr nebo zátku, lahvička se nechá uzavřít znovu a není odmítnuta. Tím se snižuje plýtvání vysoce hodnotného produktu téměř na nulu.

Během procesu uzavírání RVCM neustále monitoruje přítomnost životaschopných a neživotaschopných částic. Zařízení bylo navrženo tak, aby naplňovalo nebo překračovalo všechny příslušné požadavky cGMP, GAMP a 21CFR část 11.

Jako součást kompletního systému aseptické výroby lze RVCM přidat do stejného monobloku jako Steriline RVFM, čímž získáte samostatné a kompletní řešení aseptického plnění a uzavírání lahviček.

PŘÍNOSY PRO VÁS

  • Kompletní řešení aseptického plnění lahviček s využitím robotické technologie
  • Vysoká propustnost až 6 000 ks/h
  • Konstrukce „bez odmítnutí“ snižuje plýtvání cenným produktem téměř na nulu
  • Vytvořeno pro dlouhé pracovní cykly a minimální prostoje při údržbě
  • Plně kompatibilní s cGMP, GAMP a 21CFR část 11

Steriline (https://www.steriline.it) je výrobcem specializovaným na výrobu kompletních linek pro aseptické zpracování injekčních výrobků.