Nádrž na přípravu sirupu

Sirupy a suspenze se typicky vyrábějí za stejných podmínek vysoké kvality, jaké se používají u sterilních procesů. Bezpečná, spolehlivá a opakovatelná výroba vysoce kvalitních sirupů vyžaduje pečlivě navržené a provedené vyhrazené zařízení. Vysoká výkonnost je také nezbytná pro zajištění rychlé návratnosti investic. Dobře zkonstruovaná nádrž na přípravu sirupu je důležitým základem každé úspěšné výroby.

Vysoce výkonné nádrže/kotle na výrobu sirupu

Řada výrobních nádrží na výrobu sirupu Ipros byla navržena speciálně pro potřeby farmaceutického průmyslu. Jsou důležitou součástí každého dobře navrženého závodu na výrobu sirupu nebo suspenze.

Nádrže Ipros plně vyhovují ATEX a byly navrženy jako plně kompatibilní s řešeními Clean in Place (CIP) a Sterilize in Place (SIP).

Byly standardně navrženy jako zcela vypustitelné, bez zbytkových oblastí. Místa odběru vzorků produktu se vytvoří podle vaší specifikace a nádrže na sirup společnosti Ipros plně využívají technologii membránových ventilů.

VÝHODY PRO VÁS

  • Vysoce kvalitní nádrže vhodné pro sterilní farmaceutickou výrobu
  • Vyrobeno podle vašich přesných požadavků
  • Kompatibilní s CIP/SIP, zcela vyprázdnitelné, bez zbytkových oblastí
  • Kompatibilní s ATEX
  • Jenom vysoce výkonné membránové ventily

Společnost Ipros (http://www.ipros.si), založena v roce 1989, je specializovaná pro návrh a vývoj procesních řešení pro mlékárenský, pivovarnický, potravinářský, farmaceutický a chemický průmysl.