Zařízení pro kódování a serializaci

Ve farmaceutickém průmyslu je serializace výrobků základním kamenem všech legislativních požadavků na sledovatelnost. Automatizovaný in-line systém kódování a označování poskytuje nejjednodušší a nejspolehlivější způsob řešení potřeb serializace bez nepříznivého dopadu na výkonnost linky.

Serializační jednotky skládacích krabic pro vysokou flexibilitu/rychlost

Řada Amacoder společnosti Hicof je špičkovým serializačním řešením pro farmaceutický průmysl dostupným ve dvou specifikacích:

Amacoder FLEX – nabízí maximální flexibilitu ohledně velikostí balení. Maximální hloubka krabice je 300 mm a maximální propustnost je 75 krabic za minutu (podle velikosti krabice). To je ideální pro dávkovou výrobu a linky s častou změnou velikosti

Amacoder SPEED – nabízí nejvyšší rychlost až 150 krabic za minutu při maximální hloubce krabice 200 mm. To je ideální pro vyhrazené menší linky s menšími krabicemi, kde je žádoucí maximální propustnost.

Zařízení Hicof Amacoder se standardně dodávají s jednou inkoustovou tiskovou jednotkou a jednou kazetou a jednou kamerou na straně obsluhy. Doplňkové tiskové hlavy jsou k dispozici jako volitelné příslušenství. Dva štítkovače umožňují aplikovat na obě strany skládací krabice plomby, které zřetelně ukazují manipulaci. Podporovány jsou všechny konfigurace křídel krabic, takže Amacoder je vhodný na libovolné stávající lince.

Řada Amacoder byla navržena tak, aby co nejvíce omezila pohyblivé části a složitost a nabídla atraktivní cenu při současném snížení prostorových nároků na minimum. Pomalejší pohyb krabic přes Amacoder znamená velmi nízkou míru odmítnutí, což představuje další úspory nákladů.

Kamera pro čtení kódů je plně kompatibilní s normou ISO/IEC 15415 a kompletní kódovací a etiketovací linka nabízí komplexní firemní, snadno využitelnou databázi kompatibilní s GxP v integrovaném řešení. Systém Amacoder IT umožňuje zpracování všech serializačních dat, podporuje související obchodní procesy a nabízí volitelná rozhraní pro obchodní i vládní partnery.

VÝHODY PRO VÁS

  • Řešení serializace a štítkování s volbou rychlosti nebo flexibility
  • Integrace kódovací linky a koncových systémů IT
  • Extrémně malá kódovací linka – pouze 1 m včetně štítkovače
  • Snadná obsluha, nezbytné jen minimální školení
  • Vzdálená technická diagnostika a odstraňování závad, minimalizace prostojů

Hicof dizajnuje software a vyrábí hardware jako serializační řešení pro označování, sledování a kontrolu farmaceutických balení.