Vertikální chladící věž pro chlazení čokoládových forem

Chlazení produktů plněných jednorázovým nanesením a kusových čokoládových produktů.

Chlazení na omezeném prostoru s vysokou výkonností

Zařízení KT Mould cooling tower společnosti Hacos představuje vertikální chladicí věž, určenou k chlazení forem plněných čokoládou. Zařízení je nabízeno v různých velikostech s rozdílnou kapacitou. Věž je vhodná všude tam, kde je k dispozici pouze omezený prostor, a tam, kde je podstatná doba chlazení. Nabízí dobu chlazení v rozmezí od 20 do 120 minut a digitální termostat, sloužící k řízení teploty chlazení.

VÝHODY

  • K dispozici s různými kapacitami, pro různé velikosti forem
  • Digitální termostat sloužící k řízení teploty chlazení
  • Doba chlazení v rozmezí od 20 do 120 minut

Hacos navrhuje, vyvíjí, staví a instaluje stroje na zpracování čokolády. Od tvarovcích a temperovacích až po potahovací stroje, chladicí tunely, spřádací stroje, včetně všech periferních zařízení. Hacos se specializuje na střední rozsah kapacity: Poloautomatické, ale stále velmi flexibilní čokoládové stroje.