Stroj pro nanášení čokolády se servopohonem

Automatický stroj pro nanášení, který lze využít k plnění forem nebo ke zdobení povrchů tenkou linkou čokolády („piping“). Stroj využívá nejmodernější technologii servopohonu.

Vysoká přesnost, zaručená využitím nejmodernějšího servopohonu

Stroj MIDRES-9 společnosti Hacos je zařízení pro nanášení čokolády, pracující na základě využití servopohonu. Nabízí vysokou přesnost nanášení, zaručenou využitím technologie servopohonu, a technologii Hacos zajišťující nezávislé otáčení os. Stroj nabízí kapacitu v rozmezí od 15 do 30 nanášení za minutu, v závislosti na zpracovávaném produktu, je vybaven 9 písty a zásobníkem na 7 kg hmoty. Může být využit k plnění forem nebo ke zdobení tenkou linkou na ploché tvary. Standardně je vybaven 2D programovatelným pásem, jako volitelné příslušenství je k dispozici varianta s otočnými tryskami.

VÝHODY

  • Řídící PLC panel s dotykovou obrazovkou
  • Kapacita v rozmezí od 15 do 30 nanášení za minutu
  • Plnění do formiček, zdobení tenkou linkou na ploché tvary
  • Stroj, který všechno ozdobí za Vás

Hacos navrhuje, vyvíjí, staví a instaluje stroje na zpracování čokolády. Od tvarovcích a temperovacích až po potahovací stroje, chladicí tunely, spřádací stroje, včetně všech periferních zařízení. Hacos se specializuje na střední rozsah kapacity: Poloautomatické, ale stále velmi flexibilní čokoládové stroje.