Víceúčelová vymrazovací sušárna pro účely vývoje

Víceúčelová jednotka pro oblast výzkumu a vývoje. Nejčastěji využívaná při přípravě léčiv, v experimentech vyžadujících vymrazovací sušení, taxidermii, podvodní archeologii, uchování alikvótních části, diagnostických procesech a v dalších výzkumných oblastech.

Víceúčelová jednotka, vhodná pro použití v oblasti vědy a výzkumu

Laboratorní víceúčelové D vymrazovací sušárny LyoQuest společnosti Telstar Life-Sciences byly vyvinuty jako víceúčelové jednotky pro potřeby procesů v oblasti vědy, výzkumu a vývoje. Jedná se o kompaktní malou vymrazovací sušárnu, která však přes svou velikost nabízí překvapující kapacitu. Nejmodernější systém řízení a řada speciálně konstruovaných příslušenství činí z jednotky LyoQuest jedno z nejlepších zařízení ve své kategorii.

Konstrukční uspořádání této jednotky nabízí výkonné zařízení, zabírající nejmenší možný prostor. Je vhodná pro použití v laboratořích: kompaktní, dobře navržené laboratorní zařízení, které snadno nainstalujete. Řízení chlazení zajišťuje optimální funkci jednotky.

VÝHODY

  • Spolehlivý provoz: řídící systém je dovybaven novými možnostmi
  • Snadné použití: řízení pomocí dotykové obrazovky
  • Možnost uchování údajů o proběhlých procesech, software LyoLogger umožňující export dat do jiných formátů (Excel)
  • Snadné čištění
  • Komora z nerezové oceli AISI 316

Telstar Life Science Solutions navrhuje a vyrábí GMP lyofilizéry s integrovaným automatickým plnícím / vynášecím systémem, zařízení pro kontrolu znečištění a výrobu vody pro injekce a čisté páry, autoklávy s vlhkým teplem, přístroje na destilaci vody, generátory čisté páry, průmyslové boxy typu down-flow, izolátory znečištění a vážící skříňky.