GMP laboratorní autokláv se saturovanou párou

Autokláv vhodný pro sterilizaci široké škály produktů: pevných a porézních materiálů a tekutin v laboratorním prostředí.

Vynikající schopnost sterilizace materiálů v laboratořích

Autoklávy Sterilab společnosti Telstar Life-Sciences jsou parní sterilizační jednotky, konstruované pro sterilizaci široké škály produktů: pevné a porézní materiály, tekutiny: skleněné obaly, kultivační média, nádoby a další, lze je využít také při ustájení zvířat, nakládání s laboratorním odpadem, při ošetření laboratorních nástrojů apod.

Tato zařízení se vyznačují vysokou úrovní technického provedení, konstrukcí vyhovující pokynům GMP a požadavkům všech vztahujících se evropských směrnic: PED, označení CE a dalších.

V biofarmaceutickém průmyslu mohou být tyto jednotky využívány i v procesech, které nejsou jednoznačně vtaženy k GMP, jako je např. dekontaminace, výzkum a vývoj, biologická kontrola a další.

VÝHODY

  • Zpracování široké škály produktů
  • Vysoká technická úroveň, uspořádání vyhovující podmínkám GMP
  • Lze využít i v situacích, na které se nevztahují pokyny GMP
  • Nejuznávanější metoda sterilizace produktů odolných vůči změnám teploty
  • Bezpečná a spolehlivá konstrukce

Telstar Life Science Solutions navrhuje a vyrábí GMP lyofilizéry s integrovaným automatickým plnícím / vynášecím systémem, zařízení pro kontrolu znečištění a výrobu vody pro injekce a čisté páry, autoklávy s vlhkým teplem, přístroje na destilaci vody, generátory čisté páry, průmyslové boxy typu down-flow, izolátory znečištění a vážící skříňky.