Autokláv se sterilizací směsí páry a vzduchu

Autokláv určený zejména pro sterilizaci velkých šarží parenterálních roztoků.

Nejlepší výkonnost při sterilizaci velkých šarží parenterálních roztoků

Autoklávy Steridelta A společnosti Telstar Life-Sciences jsou sterilizační autoklávy pracující na základě směsi páry a vzduchu. Jsou určeny zejména pro sterilizaci velkých šarží parenterálních roztoků.

Sterilizace je prováděna směsí čistých par a vzduchu. Po naplnění komory sterilizovanými produkty je do komory přivedena pára a promíchána se vzduchem, bez potřeby použití čerpadla. Cirkulaci směsi páry a vzduchu zajišťuje jeden či několik ventilátorů, umístěných v horní části komory. Účelem použití ventilátorů je dosažení maximálně rovnoměrného rozložení teploty uvnitř komory v nejkratším možném čase.

Tato zařízení se vyznačují vysokou úrovní technického provedení, konstrukcí vyhovující pokynům GMP a požadavkům všech vztahujících se evropských směrnic: PED, označení CE a dalších. Jejich kompaktní, modulární struktura umožňuje rychlou instalaci a uvedení do provozu.

VÝHODY

  • Velká výrobní kapacita
  • Ergonomický a flexibilní
  • Zcela hygienické provedení
  • Sterilizace směsí čistých par a vzduchu
  • Snadná obsluha

Telstar Life Science Solutions navrhuje a vyrábí GMP lyofilizéry s integrovaným automatickým plnícím / vynášecím systémem, zařízení pro kontrolu znečištění a výrobu vody pro injekce a čisté páry, autoklávy s vlhkým teplem, přístroje na destilaci vody, generátory čisté páry, průmyslové boxy typu down-flow, izolátory znečištění a vážící skříňky.