Komora pro sterilizaci ethylenoxidem

Zařízení pro závěrečnou sterilizaci teplotně citlivých léčivých produktů ve velkých šaržích.

Nejúčinnější sterilizátor

EtO autoklávy společnosti Telstar Life-Sciences nabízejí vynikající účinnost závěrečné sterilizace teplotně citlivých léčivých produktů. Každé z těchto zařízení je realizováno podle specifických požadavků a potřeb konkrétního zákazníka. Tyto komory pro sterilizaci etylen oxidem se vyznačují vysokou úrovní technického provedení, konstrukcí vyhovující pokynům GMP a požadavkům všech vztahujících se evropských směrnic: PED, označení CE (včetně ATEX) a dalších. Jednotky sestávají z jednotlivých modulů, k jejichž instalaci a uvedení do provozu jsou potřebné určité odborné znalosti a dovednosti. Vzhledem k zařazení ethylenoxidu mezi karcinogenní látky je podle pokynů GMP povoleno používat tento způsob sterilizace pouze tam, kde nelze využít žádný jiný způsob.

Nicméně, v případě, že se jedná o teplotně citlivé produkty a produkty vyžadující opatrné zacházení, je investice do tohoto sterilizačního zařízení, využívajícího ethylenoxid, plně oprávněná.

VÝHODY

  • Velká výrobní kapacita
  • Konstrukce v souladu GMP, splňující požadavky všech vztahujících se evropských směrnic
  • Přizpůsobitelná konfigurace
  • Bezpečnostní testy HAZOP – Studie nebezpečí a provozuschopnosti
  • Bezpečný provoz

Telstar Life Science Solutions navrhuje a vyrábí GMP lyofilizéry s integrovaným automatickým plnícím / vynášecím systémem, zařízení pro kontrolu znečištění a výrobu vody pro injekce a čisté páry, autoklávy s vlhkým teplem, přístroje na destilaci vody, generátory čisté páry, průmyslové boxy typu down-flow, izolátory znečištění a vážící skříňky.