Mobilní obracečka palet pro vyšší náklady

Pokud potřebujete obracečku palet, která je schopna zdvihat a otáčet náklad, a lze ji využít i pro palety s pevným dnem, s širokým základem, pak tato přemístitelná obracečka je ten správný typ.

Obracečka palet pro zdvih vysokých nákladů

Společnost Toppy představuje obracečky Maxi Toppy Pharma Plus a Maxi Toppy Pharma Plus WB. Jsou určeny pro zdvih nákladů s maximální hmotností 1500 kg, a pro velikosti palet do 800×1200 mm nebo 1000×1200 mm DIN palet. Náklad může být vysoký 1780 mm (Maxi Toppy Pharma), resp. 2370 mm (Maxi Toppy Pharma Plus), výška je uváděna včetně palety.

Tyto přemístitelné obracečky lze využít k zdvihnutí a otočení vysokých nákladů. Obracečka Maxi Toppy Pharma WB Plus je konstruována se širokou roztečí nohou základny, lze ji tedy využít pro manipulaci s paletami s uzavřenou spodní částí (např. UK palety). Splňují požadavky i těch nejpřísnějších evropských i amerických norem. Speciální pozornost byla věnována souladu s pokyny GMP. Hladký povrch a zešikmený tvar strojů zajišťuje nejvyšší možnou úroveň hygieny a čistoty.

VÝHODY

  • Zdvih a otočení nákladů s maximální hmotností do 1500 kg
  • Výška nákladu může být až 1780 mm, resp. 2370 mm
  • Splňují požadavky evropských i amerických norem
  • Zajišťují nejvyšší možnou čistotu

Toppy (http://www.toppy.it/) navrhuje a vyrábí mobilní a stacionární zařízení na měnění a otáčení palet.