Plnič s rotační šablonou

Potřebujete vyrábět produkty s nějakým vzorem ve značném objemu, ale děláte si starosti s kvalitou? Tradiční stroje bývají kompromisem mezi rychlostí a přesností. Navíc mají jen úzkou škálu hmot, které se v nich dají zpracovávat. Nejnovější systém plničů s rotační šablonou umožňuje přesnou a vysokorychlostní produkci s využitím nejrůznějších hmot a zajištěním vynikající kvality a rychlé návratnosti investice.

Plnič s rotační šablonou pro rychlou výrobu produktů s přesným vzorem a snadnou obsluhou

Systém Bertha využívá konstrukci C-rámu umožňuje co nejjednodušší používání a jednoduchou údržbu i čištění offline. Výška stroje se dá plně nastavit a celé zařízení je na robustních kolečkách, což zajišťuje jeho naprostou flexibilitu.

Stroj může vyrobit nejrůznější typy sněhových hmot, máslových těst, piškotových těst, čokolády a dalších produktů.

Výměna šablon je díky pneumatickému ovládání přes jednoduchý ovládací panel extrémně jednoduchá, čímž se minimalizuje doba odstávky při změně tvaru produktů.

Aasted Bertha je k dispozici se standardními pracovními šířkami 400 mm až 1 200 mm, přičemž na zvláštní požadavek je k dispozici v šířce 1 500 mm.

Naprosto přesné a spolehlivé ovládání výšky koncového produktu a tvaru. Profily bubnové šablony jsou přesně vyřezány podle vašeho vlastního návrhu.

PŘÍNOS PRO VÁS

  • Flexibilní, snadno ovladatelný plnič s šablonou pro přesné a trvale kvalitní plnění.
  • Konstrukce s C-rámem umožňuje maximální přístupnost a celkovou flexibilitu linky. Kratší doba odstávky kvůli údržbě, čištění a výměně produktu
  • Hlavní pohon se servomotorem zajišťuje dokonalou synchronizaci s pecovým dopravníkem.
  • Jednotky PLC a HMI se snadno ovládají a mají dálkové ovládání umožňující naprostou kontrolu nad procesem

 

Společnost Aasted (http://www.aasted.eu) vyrábí čokoládové temperovací stroje, dávkovací stroje, máčecí stroje, chladicí tunely, tyčinkové a formovací linky.