Ocelový pásový chladič pro vytlačovanou horkou taveninu

Pro výrobu velkých objemů vytlačovaných horkých tavenin je zapotřebí mít flexibilní, vysokokapacitní systém. Výkonné ocelové pásové chladiče nabízejí širokou škálu možností a konfigurací pro zajištění optimálního řešení při vytlačování velkého objemu materiálu.

Pásový chladič z nerezové oceli pro velké objemy vytlačovaných horkých tavenin

Systém BBA Innova CCn je flexibilní pásový chladicí systém pro velké objemy vytlačované horké taveniny. Chlazený produkt je vytlačován do filmu na ocelový pás. Systém rozprašující vodu na spodní stranu pásu tím pás chladí, přičemž produkt je na horní straně pásu.

Systém CCn je založen na modulárních podsestavách, což znamená, že konfiguraci si můžete upravit podle svých specifických požadavků, včetně nejrůznějších šířek pásu, různých jednotek drtiče, chladicích kalendářů a doplňkových uzavřených smyček s výměníkem tepla.

Plně nastavitelná rychlost umožňuje dokonalou synchronizaci mezi chladicím kalendářem a pásem, pro optimální chlazení konkrétních horkých tavenin.

Systém BBA Innova CCn byl speciálně navržen pro snadné a rychlé vyčištění, což při výměně produktů snižuje dobu odstávky na minimum.

PŘÍNOS PRO VÁS

  • Modulární systém znamená flexibilitu, díky níž si ho můžete přizpůsobit svým konkrétním požadavkům.
  • Velká produkční kapacita až 3200 kg za hodinu urychlí výrobu
  • Snadné čištění a údržba minimalizují dobu odstávky
  • Svůj systém můžete dovybavit širokou nabídkou možností, podle toho, jak se budou vaše potřeby měnit

Společnost BBA Innova (http://www.bba-innova.com) se specializuje na chladící řešení pro procesy extrakce horkých tavenin.