Pasterizátor pro řemeslnou výrobu piva

Piva z malých pivovarů nejsou produkována ve velkém, přičemž pasterizace je jedním z nejdůležitějších kroků. Je zapotřebí šetrný roztok, který zachová chuť a prodlouží dobu spotřeby výrobku a usnadní tak jeho expedici.

Účinný, malý pasterizátor pro balené nápoje

Pasterizátor po malovýrobu od společnosti Petek Proces je malý, zato dobře vybavený pasterizátor s velmi podobnou konfigurací jako jeho větší protějšky. Má aktivní pasterizační jednotku, která umožňuje provádět šetrnou pasterizaci piva za všech okolností během výrobního postupu, a dokonce i během zastavení výrobní linky. Je vybaven dalším hardwarem a softwarem, který zajistí, že pivo nebude nikdy pasterizováno příliš a že si vždy uchová svou chuť, aroma a dokonalou barvu.

Pasterizátor pro domácí pivovary se dodává rovněž s optimalizovaným systémem trysek, který zaručuje dokonalou kombinaci průtoku a tlaku a dobrou výměnu tepla mezi vodou a pivem. Tunelová technologie je vybavena programovatelným logickým ovladačem (PLC) a panelem obsluhy, které umožňují plně automatický provoz stroje. Díky tomu lze využít také automatickou regulaci nastavených teplotních bodů, rychlosti dopravníků, korekce hladiny vody a regulaci teploty.

Kromě piva lze systém použít také během pasterizace nealkoholických nápojů, džusů, mléka, ovocného pyré, sirupů apod.

PŘÍNOS PRO VÁS:

  • Dlouhá provozní životnost.
  • Udržování vysokých hygienických a sanitačních standardů.
  • Stroj se dodává předem sestavený.
  • Zachovává kvalitu produktů

Petek Proces se specializuje na návrh a výrobu procesních zařízení pro potravinářský a nápojový průmysl.