Skříň na skladování osiva

Správné skladování osiva je nezbytné pro zachování jejich vitality a pro udržení klíčivosti. Semena mají různou délku života, která se může pohybovat od několika let do staletí, v závislosti na podmínkách skladování a druhu. Obecně platí, že semena skladovaná v suchých, chladných a tmavých podmínkách přežívají déle než semena skladovaná v teplých a vlhkých podmínkách. Bez správného skladování se fyziologický a fyzický stav osiva může rychle zhoršit. Proto je nezbytné používat kvalitní skříň pro skladování osiva, která zajistí živé a zdravé rostliny.

Bezpečně uložte všechny své šlechtitelské a skladové osivá

 

Skříň pro skladování osiva SSC-120 od společnosti Seed Processing Holland lze použít k skladování semen při požadované vlhkosti a teplotě vzduchu, což umožňuje uživatelům skladovat jejich semenný materiál v kontrolovaném a bezpečném prostředí.

Skříň je navržena se dvěma dveřmi a může být vybavena maximálně 50 ocelovými regály. Dále obsahuje teplotní variantu od 5 ° C do 20 ° C, rozsah vlhkosti vzduchu od 30% do 60% při rozsahu okolní teploty od 15 ° C do 30 ° C a vlhkost vzduchu max. 70%.

Skříň je navíc monitorována programovatelným logickým ovladačem (PLC) a pro snadné použití je vybavena dotykovou obrazovkou. Je dále navržen s výstražným systémem, který upozorňuje operátory, pokud posun vlhkosti vzduchu nebo posun teploty nesplňují požadovaná nastavení. Skříň také umožňuje operátorům odečíst nastavení její vlhkosti, teploty a chlazení.

VÝHODY PRO VÁS

  • Umožňuje operátorům snadno upravit vlhkost a teplotu vzduchu
  • Konstrukce z nerezové oceli zajišťuje dlouhou životnost a spolehlivost
  • Výstražný systém varuje obsluhu, pokud je narušena vlhkost a teplota vzduchu

Seed Processing Holland nabízí mláticí a extrakční stroje, sušárny, plnicí jednotky, klíčící skříně, (laboratorní) čisticí stroje, peletovací stroje, potahovače filmů, počítací stroje, váhy a balicí stroje pro všechny druhy osiva květin, zeleniny a polních plodin.