Průmyslový termoformér pro výrobu potravin

Primárním účelem a cílem balení potravin je ochrana všech potravinářských výrobků před poškozením a prevence bakterií, plísní a plísní. Vzhledem k tomu, že obal chrání potraviny během skladování, distribuce a zpracování, je nezbytné, aby byl obal vyroben bezpečně a správně navržen. Pouze několik strojů však může splňovat přísné hygienické normy stanovené pro potravinářský průmysl.

Cenově efektivně a účinně splňte vaše potřeby v oblasti balení

THERA, navržená společností Colimatic, používá maximálně využitelný materiál a vytváří minimální odpad, což má za následek úspory až 30% ve srovnání s jinými stroji. Jeho vynikající design umožňuje uživatelům snadno a rychle balit potravinářské výrobky, čímž zajišťuje vyšší využití a flexibilitu zařízení.

Jeho uzavřený profil a rám z nerezové oceli zvyšují trvanlivost a spolehlivost a zároveň neustále poskytují vynikající výsledky při řezání a utěsňování vašich balíčků současně. Navržen s ovládacím panelem s dotykovým displejem, umožňuje přátelské použití HMI za všech pracovních podmínek. Lze aktivovat také vzdálenou asistenční službu THERMA, aby se dosáhlo rychlejších reakčních časů.

Ideální pro velkou produkci potravin, THERA lze použít pro několik různých možností utěsnění, včetně vakua, vyčnívající folie, smrštění, snadného odlupování, proplachování plynem a horního těsnění. THERA navíc nabízí širokou škálu strojů s různou produkcí kapacity a dokáže vyrobit 6 cyklů / min až 35 cyklů / min. Díky jeho modulárnímu rámu je vhodný pro jakýkoli druh konfigurace matrice, rychlosti a výrobní potřeby, díky čemuž je stroj neuvěřitelně všestranný.

VÝHODY PRO VÁS:

  • Konstrukce z nerezové oceli zabraňuje korozi
  • Snadno otevíratelné boční kryty umožňují rychlý přístup pro čištění a údržbu
  • Nils Grease maže součásti stroje bez znečištění potravin
  • Všechny komponenty jsou navrženy s ochranou proti vniknutí kód 65

Colimatic je výrobcem balících zařízení na balení do plastových vaniček (včetně tepelného tvarování, uzavírání, MAP a vakua) a do smršťovacích folií.