Samolepicí lineární etiketovací stroj na lahvičky

Je důležité mít na lahvičkách přesné a trvanlivé štítky, aby se předešlo nehodám nebo předávkování. Štítky na těchto lahvičkách jsou neustále vystavovány kapalinám a každodenní manipulaci; proto vyžadují zvláštní péči, aby dokázali odolat výzvě zůstat neporušeni i po hrubém používání

Přesné a spolehlivé samolepicí etikety

ETIMA MLP-3000 je zkonstruována tak, aby poskytovala samolepicí etikety s delší životností na různých nádobách, včetně oválných, plochých a válcových povrchů, s úplnou přesností a splňovala různé požadavky na etiketování, jako je etiketování částečných poloh nebo etiketování celého těla. Ať už jsou vyrobeny ze skla, cínu nebo plastu, MLP-3000 snadno zajistí samolepicí etikety pro všechny materiály.

Tento etiketovací stroj lze formátovat tak, aby poskytoval maximální výkon 5 000 kontejnerů za hodinu. Zařízení je navrženo s popisovacími hlavami NOVEXX a centrovacím systémem známým jako ORBITER, poskytuje výjimečný výkon i při neuvěřitelně vysokých aplikačních rychlostech. A konečně, MLP-3000 je speciálně navržen pro farmaceutický, chemický, potravinářský a kosmetický průmysl.

Výhody

  • Vstupní oddělování kontejneru pomocí závitového podavače
  • Popisovací hlavy NOVEXX a systém centrování kontejnerů ORBITER
  • Možnost umístění předních i zadních štítků

ETIMA poskytuje specifická řešení pro potřeby etiketování a poskytuje maximální kvalitu výrobní technologie.

Filename Filetype Filesize
Brochure-Etima-MLPB-3000.pdf application/pdf 1.48 MB