Stroj na vkládání vysoušecího prostředku

Vysoušecí prostředky hrají důležitou roli ve farmaceutickém a výživovém průmyslu. Zajišťují, že léky jsou konzervovány a nejsou ovlivněny vlhkostí, plísněmi, rzí a mikroorganismy. Ruční vkládání desikantů do farmaceutických nebo výživových lahví může být velmi časově náročné. Automatizované řešení může pomoci zvýšit efektivitu a ušetřit náklady.

Efektivní řešení pro vkládání vysoušedla do nádob

Vkladač vysoušedla CVC 1112 je určen k třídění a dávkování lahví s vysoušedlem do nádob. Pracuje rychlostí až 150 lahví za minutu a může běžet samostatně nebo být integrován do automatizované balicí linky. Stroj je plně automatizovaný, řízený systémem programovatelného logického řízení (PLC) a servomotorem. Může být naprogramován tak, aby umožňoval vložení až 5 lahví s vysoušedlem na nádobu bez jakýchkoliv dalších výměnných dílů.

Vysoušedlo kanystru má malý vypouštěcí průchod s vkládacím uzávěrem hned vedle otvoru láhve pro správné vkládání sušidel. Je vybaven přesnými fotoelektrickými senzory, aby byl jeho provoz extrémně přesný. Má také přední bezpečnostní kryt, který po otevření umožňuje automatické zastavení stroje.

VÝHODY:

  • Využívá spolehlivé elektronické a pneumatické komponenty
  • Automatické vyřazení nesprávně vložených lahví
  • Konstrukce z nerezové oceli a hliníku
  • Plná shoda s cGMP

 

 

Based in Taiwan, CVC Technologies has been committed to a professional manufacturer of pharmaceutical packaging equipment including tablet/capsule counting line, powder and liquid filling and bottling line.