Průmyslová mrazicí sušička na ovoce

Lyofilizace je složitý a delikátní proces. Pokud hledáte na trhu lyofilizační jednotku, která zachovává všechny fyzikální a biologické vlastnosti produktů po následné úpravě, byl by tento systém vhodným řešením.

Automatizovaná třístupňová mrazicí sušárna EASY na ovoce a zeleninu

Táto mrazící sušárna EASY od Pigo je světovým lídrem v oblasti vysoce kvalitní lyofilizace. Společnost PIGO využila své zkušenosti s dizajnem a výrobou, aby poskytla trhu skutečně fantastické zařízení.

Zpracování na sušárně EASY poskytuje řešení na klíč celého lyofilizačního procesu pro celé řady produktů, včetně ovoce, bobulí, zeleniny, masa, mořských plodů, polévkových bloků, rýžových pokrmů a mnoha dalších.

Třístupňový lyofilizační cyklus zaručuje, že ošetřený produkt bude prodávat svou původní formu, objem a původní strukturu, jakož i všechny fyzikální, chemické a biologické vlastnosti. V závislosti na modelu se kapacita zpracování pohybuje od 280 do 1400 kg. EFD 350 je nejmenší z jednotek s kapacitou mezi 280-350 kg, zatímco EFD 1400 dokáže zpracovat mezi 1200-1400 kg produktu.

VÝHODY PRO VÁS:

  • Integrovaná technologie dehydratace umožňuje zachování jemných aromat při sušení mraženého produktu.
  • Konečný produkt si zachová svoji formu, objem a původní strukturu.
  • Sofistikovaný, ale autonomní třístupňový lyofilizační cyklus.