Ruční plnička ampulí

Při plnění ampulí je nezbytné zabránit navlhčení vnitřních stěn ampulí, protože to může ovlivnit kvalitu těsnění. Stabilní držák ampulky s dobře zarovnaným a přesným zařízením na plnění kapaliny umožňuje plnit ampuli bez jakéhokoli kontaktu se stěnami, čímž je zajištěna kvalita těsnění ampule.

Stabilní držák a přesný mechanismus plnění kapalin do ampulí

Ampoule Filling Jig od společnosti Adelphi je ručně ovládané zařízení na plnění ampulí. Tato jednotka je navržena pro držení malých nádobek s hrdlem, jako jsou ampule, a jejich plnění pomocí vycentrované jehly. Jehla je dostatečně malá, aby se vešla do ampule, aniž by byla v kontaktu s jejich vnitřní stěnou. Dodává se s předem určenou zarážkou, aby se zajistilo, že konec plnicí jehly je při zvedání držáku ve správné úrovni. Držák jednotky je vyroben na zakázku podle velikosti ampulí nebo nádob, které se mají použít. Plnička se používá ve spojení s peristaltickou dávkovací jednotkou Accuramatic od Adelphi, která pumpuje tekutinu přes hadičky.

VÝHODY:

  • Malé rozměry díky kompaktní velikosti (210 x 105 x 345 mm)
  • Přesné plnění díky vycentrované poloze jehly
  • Přesnost plnění až +/-0,5 % snižuje plýtvání produktem
  • Používá se ve spojení s peristaltickou dávkovací jednotkou Accuramatic od Adelphi

Adelphi nabízí řadu zařízení navržených pro efektivní plnění, uzavírání a kontrolu lahviček v laboratorním nebo R&D prostředí.