Systém plnění bez rizika kontaminace

Vložky pro manipulaci s práškovými materiály napříč průmyslem musí dokázat zabránit jejich kontaminaci v souladu s GMP. Ale systémy plnění do jednotlivých pytlů nebo sudů nedokážou během jejich vyjmutí nebo výměny zajistit pravidla pro práci ve sterilním prostředí. Kromě toho mohou vést k obavám o bezpečnost obsluhy.

Systém vložek pro plnění pytlů a sudů práškovými materiály s vysokou úrovní jejich zádrže

CLS Continuous Liner System od Dec Group nabízí ucelené řešení pro balení různorodých práškových meteriálů do pytlů a sudů. V závislosti na rozměrech vložky a kazety dopraví systém složené pytle až do vzdálenosti 80 metrů. Jeho plnící hlavu lze nainstalovat přímo na vypouštěcí otvor stroje nebo na nosný rám s tenzometrickou váhou. Kromě toho je vložka podepřena pro bezpečné odejmutí pytle.

Vložka je vyrobena v čistém prostředí splňující normu ISO 5 i s možností γ-zářením sterilizované kazety. Může být doručena předem složená, v různých velikostech a dodána v PE sáčku.

Mezi další funkce patří válečkový dopravník pro přepravu těžkých břemen, odvzdušňovací filtr a přesný vydávací mechanismus prostřednictvím inertizace vložky a dávkovacího zařízení. Systém lze integrovat mezi ostatní procesní zařízení, jako jsou mísiče, sušárny nebo systémy pro transport prášků.

Výhody:

  • Vyrobeno v prostředí splňujícím normu ISO 5 s možností sterilizace γ-zářením
  • Vložky v délce až do 80 metrů
  • Může dosáhnout vysoké úrovně zádrže, <1µg/m3

DEC Group je specialista na technologie pro přenos a manipulaci se sypkými materiály s vysokou přesností, flexibilitou a v hygienickém provedení.