Stroj pro zavírání krabic

Automatické zavírání lepenkových krabic může zvýšit rychlost Vašeho výrobního procesu. Krabice můžete zavírat lepící páskou. Pokud jsou Vaše výrobní objemy velké, vyplatí se Vám investovat do zařízení pro lepení za tepla, které přináší nižší materiálové náklady.

Spolehlivé uzavření široké škály lepenkových krabic

Stroje pro uzavírání krabic společnosti Lantech umožňují lepení za tepla, nebo uzavření krabice lepicí páskou. Pokud chcete zařízení s nízkou počáteční investicí, zvolte lepení páskou. Lepení za tepla zvolte v případě, že chcete zajistit nízké materiálové náklady výroby. V tomto případě také můžete doplňovat materiál k lepení, aniž by bylo nutné přerušovat činnost stroje.

Lantech Vám pomůže zvolit tu nejlepší variantu uzavření podle velikosti Vašich krabic, požadované flexibility stroje, rychlosti a preferovaného způsobu uzavření. Stoje jsou vybaveny automatickým nastavováním pro rozdíly v šířkách krabic. Jsou vyrobeny s nejvyšší pečlivostí. Jsou vybaveny funkcí dvoustupňového skládání přední klopy, zajišťujícího spolehlivé zavření. Systém zaručuje přesné složení zadní klopy. Vrchní strany krabic jsou po složení rovné, krabice jsou vhodné ke stohování. Stroje Lantech si snadno poradí se zavíráním krabic různé kvality.

VÝHODY

  • Nastavitelné vstupní vodící prvky
  • Nedochází k zasekávání krabic
  • Přesné složení zadní klopy
  • Průhledné bezpečnostní kryty a ochranné závěsy chrání operátory před mechanickými částmi stroje
  • Elektrické blokování: v případě otevření brány dojde k vypnutí stroje

Lantech je předním světovým výrobnem obalovacích zařízení a strojů na skládaní krabic.