Tříválcová stolice na zpracování čokolády

Ideální na mísení, mletí a uhlazování produktů při výrobě čokoládových hmot, náplní a přepracovaných výrobků.

Tříválcový stroj na rafinování čokolády nabízí flexibilní možnosti mísení, tření a jemného mletí

Všestranný tříválcový stroj na rafinování čokolády od Royal Duyvis Wiener je bezpochyby nejmodernější řešení pro flexibilní výrobní postupy přinášející možnost využívat jediné zařízení pro více provozních kroků v procesu výroby čokolády. Hydraulické tříválcové válcovací stolice jsou ideální na mísení, mletí a uhlazování produktů při výrobě čokoládových hmot, náplní a široké škály přepracovaných výrobků.

VÝHODY PRO VÁS

  • Flexibilní výroba
  • Využívá nejmodernější technologie pohonu a ovládání
  • Flexibilní výrobní postup
  • Válce mají pracovní šířku od 220 do 2000 mm
  • Rozsah výkonu 1,5 až 90 kW

Popřední výrobce zařízení na zpracovaní kakaa a výrobu pravé čokolády.