Konše pro kontinuální tekuté konšování

Pro zpracování čokolády, čokoládových náhražek a kakaových hmot v tenké vrstvě.

Šetří čas, energii a prostor

Tekutá konše CLC od firmy Royal Duyvis Wiener byla navržena speciálně pro zpracovávání čokolády, čokoládových náhražek a kakaových hmot v tenké vrstvě. Zařízení má dvě hlavní konšovací funkce: tepelné odplynění a působení mechanického smykového napětí. Obě funkce jsou prováděny v reakční nádobě, kde je zpracovávaná hmota rozprostřena do tenké vrstvy.

Konše CLC je samostatná jednotka, kterou je možné snadno zaintegrovat do stávajících linek na zpracování čokolády, a představuje tudíž ideální volbu pro zkvalitnění výroby.

VÝHODY PRO VÁS

  • Kompaktní rozměry a kontinuální proces pomáhají šetřit čas, energii a prostor.
  • Snadné používání a ovládání
  • Jednoduchý, plně automatický provoz
  • Vyžaduje jen minimální množství prostoru a žádnou přípravu
  • Flexibilní z hlediska receptur a složení produktů

Popřední výrobce zařízení na zpracovaní kakaa a výrobu pravé čokolády.