Dávková linka na výrobu čokolády s horizontálními kulovými mlýny

Pro mísení a rafinování roztavené kakaové hmoty, cukru a lecitinu je možné využít několik metod. Využít lze horizontální kulový mlýn a tekuté konšování.

Jemné zpracování čokoládových hmot

Diskontinuální linky EMA-Choc mají kapacitu až 250, 450 nebo 1000 kg/h, v závislosti na použitém kulovém mlýnu. Inovativní přístup kombinuje předmísení s rafinováním v kulových mlýnech pro středně jemné a/nebo jemné mletí pomocí účinných a udržitelných výrobních postupů.

Vhodné pro receptury využívající jak krystalový, tak moučkový cukr. Horizontální kónická mlecí jednotka má design umožňující vysokou průtokovou rychlost a vysoce jemnou rafinaci s částicemi menšími než 20 mikronů (D90). Použité materiály jsou vysoce odolné proti opotřebení, což zaručuje dlouhou životnost mlecího stroje, menší opotřebení a minimální přenos železa do produktu.

VÝHODY PRO VÁS

  • Vhodné pro receptury s krystalovým nebo moučkovým cukrem
  • Vynikající hmotnost a homogenita produktu
  • Extrémně nízké opotřebení a prakticky žádné náklady na údržbu
  • Vysoká flexibilita z hlediska receptur a rozvržení výrobního závodu
  • Jednoduchý, plně automatizovaný provoz nevyžaduje zvláštní odborné znalosti

Popřední výrobce zařízení na zpracovaní kakaa a výrobu pravé čokolády.