Seřazovač lahví před plničku

Současný trh má stále větší a větší požadavky na rychlost výrobních procesů. Doplňování lahví do plničky manuálním způsobem je pomalé a často si vyžaduje více pracovníků aby stihli seřadit dostatečné množstí, které plnička vyždauje.

Seřazovač lahví od Lanfranchi tento proces automatizuje a mnohonásobně urychluje. Lahve jsou jenom volně naházeny do zběrné nádoby, odkud je už seřazovač zbírá a otáčí hrdlem nahoru aby byli připravené na proces plnění. U půllitrových lahví byla dosažena výstupní kapacita až 72.000 seřazených lahví za hodinu bez jediného pokrčení. Široké spektrum těchto strojů umožňuje přispůsbit se vašim požadavkám na kapacitu, tvar a velikost lahve nebo jiné nádoby.

Dostupný je v řadách CLASSIC vhodný zejména pro střední a velké lahve, COMPACT pro lahve do výšky 270 mm a ECO navržen pro menší a střední výkony.

 

VÝHODY

  • Rychlá a automatizovaná manipulace s prázdnými lahvemi a nádobami
  • Nízké náklady na údržbu
  • Vhodný pro lahve a nádoby s výškou od 60 mm do 370 mm a průměrem až do 144 mm

Italská společnost Lanfranchi (www.lanfranchigroup.com) je výrobcem zařízení na seřazování a usměrňování lahví před plničku. Nabízí také vzduchové dopravníky lahví a vyfukovací stroje na plastové soudky, lahve a nádoby zejména se speciálním tvarem, úchopem a velikostí.