Podélný stroj na konšování čokolády

Vysoce kvalitní čokoláda vyžaduje speciální konšování. Přesné řízení teploty a parametrů míchání jsou nezbytnou potřebou ke zlepšení chuti a zajištění konzistentní kvality.

Konšování vysoce kvalitní čokolády s přesným řízením

Podélný konšovací stroj JAF INOX je určen pro aplikace, kde je rozvinutí chuti čokolády důležitější než výrobní kapacita. Renomovaná podélná konstrukce využívá pro roztírání válec. Je ideální pro konšování čokolády nejvyšší kvality. Podélný konšovací stroj je vybaven PID regulátorem teploty, PT-100 čidly pro přesné řízení teploty a mikroodtahem sloužícím k odvodu nežádoucích těkavých kyselin. Konstrukce je z nerezové oceli. K dispozici je ve variantách s kapacitou 3 250 a 800 kg.

VÝHODY:

Přidaná hodnota výrobku daná vylepšenou kvalitou
Účinným mícháním je připravena hladká a homogenní směs
Konzistentní kvalita dosažená přesným řízením teploty
Zlepšená chuť daná odstraněním těkavých látek
Konstrukce z nerezové oceli odolná vůči korozi

JAF Inox, součástí Royal Duyvis Wiener Group, je výrobcem malokapacitních sofistikovaných zařízení pro zpracování čokolády.