Automatický potahovač tablet pro laboratoř

Mnoho farmaceutických dávek ve formě tablet vyžaduje potah před tím, než jsou připraveny k použití. Tyto vrstvy mohou být čistě vizuální, poskytují rozdíl v barvách nebo mohou být založeny na cukrech, aby se zvýšila chutnost. Některé potahy mají také aktivní farmaceutické vlastnosti nebo mohou přímo ovlivňovat uvolňování primární dávky. Pro použití ve výzkumu a vývoji je potahovač plné velikosti neefektivní a příliš velký, aby byl životaschopný. Menší samostatné potahovače nabízejí mnohem úspornější a efektivnější řešení.

Flexibilní tabletový potahovač s pokročilými funkcemi pro vývojové prostředí

Automatický potahovač tablet Sejong Pharmatech C30JC a C30FC je určen k tomu, aby vyhověl potřebám laboratoří, výzkumu a vývoje a malé dávkové výrobě potahovaných farmaceutických tablet. Různé pánve umožňují přesné a jednotné pokrytí pro 0,4 l až do 6,3 l na dávku.

Pánve pro C30JC a C30FC jsou zcela perforované a zhotoveny z nerezové oceli 316L se zrcadlovou povrchovou úpravou, která minimalizuje veškeré zhluky nebo lepení. Různé konstrukce pánve umožňují dosažení dokonalých výsledků pro různé objemy tablet. Nízká výška stroje znamená, že demontáž a výměna pánví je jednoduchá a vyžaduje pouze jednoho operátora, který používá jednotku pro snadné ovládání a zvedání.

Vestavěná lakovací stříkací jednotka je snadno nastavitelná a je vybavena integrovanou měřící stupnicí, což usnadňuje nastavení optimální polohy a úhlu stříkací hlavy pro každý typ nádoby.

Spíše než spoléhat se na páru, jako ve zaŕízeních větších měřítkách, využívá C30JC účinný elektrický výměník tepla, který je schopen běžet z jednofázového zdroje. Jednotka také obsahuje plně modulární peristaltické čerpadlo pro řešení potěru, což umožňuje velmi jednoduchou údržbu, čištění nebo opravu.

Pro jednoduchost a přehlednost bylo navrženo rozhraní dotykového displeje a celý systém je plně kompatibilní s 21CFR část 11.

Volitelné doplňky zahrnují společnou zásobní nádržku z nerezové oceli s ohřívačem a filtračním systémem HEPA, které umožňuje maximální odsávání prachu nebo manipulaci s nebezpečným produktem.

VÝHODY:

  • Jednoduché ovládání, kompaktný tvar, ideální pro laboratorní prostředí
  • Snadná výměna potahovacích pánví pro dokonalé výsledky v různých velikostech zatížení za pomoci jednoho operátora
  • Jasný a jednoduchý HMI s plnou kompatibilitou 21CFR část 11
  • Dokáže zpracovat filmové potahy a potahy z cukru

Sejong je zkušený výrobce vysoce kvalitních a inovativních farmaceutických strojů