Rotační tabletovací lis

Pro výrobce farmaceutických tablet, kteří chtějí snížit množství odpadů a náklady, a zvýšit objem výroby, je vysoce účinný rotační lis na tablety ideální volbou. Nejnovější technologie umožňují vysokou úroveň přesnosti a automatickou kontrolu kvality, což znamená nepřetržitou výrobu s malým množstvím uživatelských vstupů.

Flexibilní, spolehlivý vysokorychlostní rotační lis na tablety s velkým objemem výroby

Rotační lis na tablety Sejong Pharmatech P210S je vysoce výkonný stroj dostupný v rozsahu výkonu až 158 000 jednotek za hodinu. Tento flexibilní stroj může vyrábět kulaté nebo podlouhlé tablety o průměru/délce až 25 mm a tloušťce až 8,5 mm.

P210S nabízí tlak lisu až 6 000 kg, který poskytuje optimální výsledky komprese a minimalizuje poruchy formace, přesto má stroj jen malou stopu 800 mm x 1300 mm.

Pokročilé funkce zahrnují systém výměny disků typu věžička pro rychlou a snadnou změnu formy dávkovače, a jediný podavač oběžného kola, který zjednodušuje čištění a údržbu, zlepšuje tok prášku, zvyšuje účinnost plnění a tím zlepšuje propustnost.

P210S je vybaven plně automatickým výtokovým žlabem s třípolohovým ovládáním pro dobré, odmítnuté a vzorky. Nově vylepšen kompresní válec a systém sběru prachu minimalizují únik prášku a volitelný integrovaný systém kontroly hmotnosti umožňuje nezávislé ovládání hmotnosti a tvrdosti. Uživatelské rozhraní je plně grafický typ dotykové obrazovky pro snadné použití a systém nabízí plnou kompatibilitu 21CFR část 11 pro jednoduché dodržování předpisů.

VÝHODY:

  • Vysokorychlostní lis s vysokou účinností
  • Systém výměny disků umožňuje rychlé přepnutí
  • Může produkovat širokou škálu dávkových forem
  • Volitelný systém kontroly hmotnosti tablet
  • Efektivní provoz s malou stopou

Sejong je zkušený výrobce vysoce kvalitních a inovativních farmaceutických strojů