Bubnové síto pro třídění a odlučování granulovaných materiálů

Pro klasifikaci jemného granulovaného materiálu jsou sitovací bubny vynikající alternativou, kde je při jemné manipulaci stále požadováno vysoké množství. To je důležité pro mnoho procesů v chemickém, farmaceutickém a potravinářském průmyslu, kde tradiční vibrační síta a grejdry jsou příliš tvrdé pro jemné materiály.

Vysokokapacitní buben pro jemné, suché materiály

Virto T-Line VTU je účelově navržené vysokokapacitní síto, které je schopno dosáhnout až 95% účinnosti pro velikosti částic, které jsou malé až 100 mikronů.

Zvláště vhodný pro vícestupňovou separaci jemných, lehkých a obtížně sitovacích výrobků, VTU využívá trojrozměrný pohyb pro špičkové výkony s práškem a granulemi. Přesnou povahu pohybu lze přizpůsobit vašim požadavkům.

Bubnové síto může používat oky do velikosti 100 mikronů a může být dodáno s protiblokovacím systémem složeným z kaučukových koulí s certifikací FDA nebo ultrazvukových systémů podle vaši specifikace.

Všechny součásti v kontaktu s výrobkem jsou zhotoveny z nerezové oceli AISI 304 a na vyžádání jsou k dispozici certifikáty ATEX a úplná shoda FDA.

VTU je k dispozici s 1 až 5 sítí a nabízí maximální velikost oka 4,5 m2 pro maximální produktivitu.

Pevně postavené pro vyšší spolehlivost, bubnové síto VTU je energeticky úsporné a v provozu tiché, takže je vhodné pro širokou škálu aplikací.

VÝHODY:

  • 5krát větší kapacita oka na m2 než tradiční alternativy
  • Vysoká účinnost sitování až na 100 mikronů
  • K dispozici je celá certifikace ATEX a FDA
  • Rychlá výměna prosévací desky díky systému zvedání paluby
  • Speciálně navržená pro jemné zacházení s vysokými objemy všech jemných prášků a granulí