Servem řízená plnička

Pro potravinářské a nepotravinářské tekuté výrobky, které jsou vysoko pěnivé nebo mají vysokou viskozitu, je vyžadováno speciální řešení pro plnění. Ať už jde o plnění sklenic, plechovek, lahví, shora dolů nebo misky, musí plnicí stroj nabízet vysokou úroveň přesnosti a spolehlivosti, přičemž je schopen pracovat s vysokými objemy.

Servo-řízený pístový stroj pro plnění kapaliny s vysokou viskozitou

Skupina plnicích strojů řady Servo Piston byla navržena speciálně pro použití s vysokou viskozitou a vysoce pěnovými kapalinami v potravinářském, chemickém a kosmetickém průmyslu. Díky robustní celonerezové konstrukci a vysoce kvalitní řídicí jednotce Siemens PLC a dotykové obrazovky nabízí varianty Servo Piston přesné a spolehlivé výplně až 5 200 lahví za hodinu.

Díky standardizovaným komponentům pro snadnou údržbu a minimální dobu prostojů jsou EFM stroje s pístovým servopohonem navrženy tak, aby v závislosti na konfiguraci zvládaly rozsahy objemu od 15cc do 1100cc.

Pro speciální produkty je k dispozici široká škála možností a upgradů, včetně vyhřívané nádrže na výrobky, agitátorů produktů a vstřikování dusíku.

Postavena v Nizozemsku, EFM nabízí také volitelnou službu vzdálené podpory pro naprostý klid.

VÝHODY:

  • Přesný, vysokorychlostní provoz se širokou škálou typů kapalin
  • Velká škála možností umožňujících plnění speciálních produktů
  • Dodává se s maximálně 10 plnicími hlavami pro maximální průchodnost
  • Kompletní odsávání pístů znamená snadnější čištění a údržbu
  • Široká škála objemů výplní, které splňují vaše přesné požadavky

EFM Machinery je holandská výrobní firma a odborník na plnění, zakrývání, značení, obalování, kartonážní stroje pro lahve a hrnce v různých odvětvích.