Jednohlavový stroj na uzavírání lahví

Pro samostatné uzavírání lahví o objemu až 30 litrů pro menší výrobu potřebujete robustní a flexibilní stroj s vysokou přesností. Používané v průmyslu nápojů a chemikálií musí být stroje na uzavírání lahví spolehlivé a rychlé a pro maximální flexibilitu musí být schopna zvládnout řadu uzavírání.

Flexibilní jednohlavový stroj na uzavírání pro menší výrobní linky

Řada jednohlavových strojů EFM nabízí maximální flexibilitu spolu s působivým výkonem pro menší výrobní linky. Tyto zcela nerezové stroje jsou vybaveny funkcí Siemens PLC a plně dotykovými ovládacími prvky pro přesnost a snadné použití. Použití standardizovaných komponentů v celém rozsahu od vysoce kvalitních výrobců zvyšuje životnost a snižuje prostoje při jakékoliv údržbě. Třídiče s gravitačním krytem a magnetickou krouticí hlavou zajišťují vysokou spolehlivost.

Je schopen zvládnout širokou škálu typů uzávěrů, včetně šroubových uzávěrů, push on, nevákuových závitů a bezpečnostních uzáverů, jednohlavová řada EFM obsahuje standardní vydání schopné uzavřít až 2.200 lahví za hodinu a edice so servo kontrolou jsou schopné až 2 600 lahví za hodinu.

Díky standardnímu zařízení s polohováním kol je stroj schopen naplnit láhev do objemu až 2,5 litru. Avšak zadáním možnosti pomocí vrat mohou být tímto strojem naplněny větší balení od 5 do 30 litrů, což poskytuje velkou flexibilitu.

Mezi další možnosti patří těsnění s vysokým točivým momentem, ověření točivého momentu a systém detekce a odmítnutí pro ověření úplného uzavření. Jednotky jsou také k dispozici s volitelným balíčkem vzdálené podpory přímo od výrobce.

VÝHODY:

  • Je schopen zvládnout širokou škálu typů uzávěrů
  • Kapacita až 2600 lahví/h s možností servopohonu pro zvýšení účinnosti
  • Vysoce kvalitní standardizované komponenty jako Siemens, Festo, Stick, atd., pro
  • dlouhověkost a výkon
  • Volitelný balíček vzdálené podpory výrobce pro klid

EFM Machinery je holandská výrobní firma a odborník na plnění, zakrývání, značení, obalování, kartonážní stroje pro lahve a hrnce v různých odvětvích.