Vysokotlaký laboratorní homogenizátor poháněný vzduchem

Nabídka laboratorního měřítka pro malou farmaceutickou výrobu v jedné jednotce znamená maximální benefity v oblasti nákladů při získávání homogenizátoru. Schopnost dosáhnout řady procesů včetně přerušení buněk, redukce velikosti částic, vytváření stabilních nano/mikro emulzí a práce s polymery a liposomy, může tato stolní jednotka pracovat až do kapacity 15 litrů za hodinu, přesto však nabízí výsledky v laboratoři.

Vzduchem poháněný, kompaktní, stolní homogenizátor vhodný pro širokou škálu aplikací

Micro DeBEE je kompaktní homogenizátor v laboratorním měřítku, který lze také použít pro výrobu v malém měřítku. Jedná se o jednotku poháněnou vzduchem, která dokáže zpracovat až 5ml malou vzorku, až do 15L za hodinu, což nabízí výjimečnou flexibilitu.

Vlastnosti, které z něj činí výborný stroj pro výzkum a vývoj, zahrnují maximální tlak 45 000 PSI/3100 barů (při 150 PSI, 55 CFM). Kromě toho může zátlak dosáhnout 5 000 PSI/350 barů, ale tohle je nastavitelné na Váš konkrétní proces.

Micro DeBEE je jednoduchý při provozu a je mimořádně snadno udržovatelný a čistitelný (bez nutnosti demontáže), což mu přidává na hodnotě.

VÝHODY:

  • Je dostatečně flexibilní pro použití v laboratoři až po výrobu v malém měřítku
  • Plně přizpůsobitelný pro dobu trvání procesu, tlak, průtok a sílu
  • Jednoduché čištění a údržba, bez demontáže
  • 100% záruka zvětšení

BEE International je celosvětový dodavatel vysokotlakých homogenizátorů pro farmaceutický, biotechnologický, chemický, kosmetický a potravinářský průmysl.