Doprava | Stroje a zařízení | Potraviny

Dopravní systémy zajišťují, že suroviny nebo jiné vstupy a konečné produkty opouštějí výrobní linku ve správný čas a v dokonalém stavu. V potravinářském průmyslu musí dopravník také reagovat na další hygienické a bezpečnostní problémy, zabránit kontaminaci a poskytovat vhodný transport v různých fázích výroby.


Inženýrské týmy společnosti Vekamaf mají zkušenosti s dopravníky v celé řadě různých výrobních procesů. Pracujeme s některými nejmodernějšími dodavateli dopravních a manipulačních zařízení, abychom zajistili, že vaše požadavky budou splněny co nejefektivněji a nejúčinněji. Ať už potřebujete dopravu prášků nebo viskózních kapalin do vaší výrobní linky, nebo velkýé paletové manipulační systémy, můžeme vám poradit o správných produktech a technologiích, které umožňují bezproblémovou integraci se stávajícími systémy.

Číst více
Našli jsme 61 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Pásový lyofilizátor pro nepřetržitý provoz

Pásový lyofilizátor pro nepřetržitý provoz

Sušení mrazem neboli lyofilizace je nejšetrnější metoda sušení, kdy se...

Dočisťovací vybírací šnek pro sila

Dočisťovací vybírací šnek pro sila

Když skladujete produkty s dobrým gravitačním tokem (pšenice, kukuřice, ječmen,...

Vybírací hydraulický systém pro sila

Vybírací hydraulický systém pro sila

Materiály bez přirozené tekutosti je těžké odstraňovat ze sil i...

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit...

Velkokapacitní chladicí tunel na čokolády

Velkokapacitní chladicí tunel na čokolády

Potřebujete z vaší velkokapacitní linky dostat tu nejlepší kvalitu? Nepřetržitý...

Provzdušňovač tukových hmot a krémových náplní

Provzdušňovač tukových hmot a krémových náplní

Pokud pracujete s tukovými náplněmi a krémy, produkuje vaše stávající...

Temperovací stroj na čokoládu

Temperovací stroj na čokoládu

Pokud vás provoz vašich stávajících temperovacích strojů na čokoládu stojí...

Energeticky úsporný temperovací stroj na čokoládu

Energeticky úsporný temperovací stroj na čokoládu

Potřebujte snížit spotřebu energie kvůli jejím rostoucím cenám nebo s...

Hygienický chladicí tunel na čokolády

Hygienický chladicí tunel na čokolády

Variabilní a přesný systém pro chlazení nejrůznějších čokolád, čokoládou polévaných...

Chlazení kakaa

Chlazení kakaa

Doba pražení je při procesu pražení stejně důležitá jako teplota....

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která...

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ

Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?

Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie pro dopravu v prostředí výroby potravin


Naši inženýři mají zkušenosti s poradenstvím ohledně všech aspektů přepravy prášku, včetně manipulace s volně loženými materiály. Díky širokému spektru ventilů, včetně uzávěrů a rotačních ventilů, vám můžeme pomoci s dopravou prášku všech složitostí.


Pro hygienickou manipulaci s práškovými a sypkými pevnými látkami pro čisté prostory nebo potraviny nabízíme řadu manuálních a automatizovaných ventilů, které jsou rychlé, snadno se čistí a udržují postupy hygienické manipulace.


K dispozici je také prémiová řada vakuových dopravníků speciálně pro prostředí s vysokou hygienou, jako je výroba potravin, stejně jako kompletní instalace projektů a podpůrné služby pro složité projekty.


Zkušenosti společnosti Vekamaf se týkají také balicích strojů, včetně manuálních, poloautomatických a plně automatických, vhodných pro všechny objemy provozu. To umožňuje rychle a hygienicky zabalené produkty pro ochranu při skladování a přepravě.