Doprava | Stroje a zařízení | Potraviny

Dopravní systémy zajišťují, že suroviny nebo jiné vstupy a konečné produkty opouštějí výrobní linku ve správný čas a v dokonalém stavu. V potravinářském průmyslu musí dopravník také reagovat na další hygienické a bezpečnostní problémy, zabránit kontaminaci a poskytovat vhodný transport v různých fázích výroby.


Inženýrské týmy společnosti Vekamaf mají zkušenosti s dopravníky v celé řadě různých výrobních procesů. Pracujeme s některými nejmodernějšími dodavateli dopravních a manipulačních zařízení, abychom zajistili, že vaše požadavky budou splněny co nejefektivněji a nejúčinněji. Ať už potřebujete dopravu prášků nebo viskózních kapalin do vaší výrobní linky, nebo velkýé paletové manipulační systémy, můžeme vám poradit o správných produktech a technologiích, které umožňují bezproblémovou integraci se stávajícími systémy.

Číst více
Našli jsme 61 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Pilotní homogenizátor

Pilotní homogenizátor

Od potravin až po farmacii je homogenizace nezbytným krokem ve výrobním procesu, který zajišťuje jednotnost produktu zlepšením jeho fyzikálních vlastností. Pokud není homogenizován, může tekutý produkt časem degenerovat, což vede...

Sušička a chladič zrn s fluidním ložem

Sušička a chladič zrn s fluidním ložem

Zpracovaná zrna absorbují vlhkost v celé výrobní lince. Snížení tohoto obsahu vody je zásadní pro kvalitu a trvanlivost, ale dosáhnout toho u choulostivých materiálů, jako jsou ovesné vločky, může být...

Sušárna a chladič na oves a tučné obiloviny

Sušárna a chladič na oves a tučné obiloviny

Obiloviny, jako je oves a předvařená rýže, mají vysoký obsah tuku a musí být před zpracováním stabilizovány. Zahřívání obilovin inaktivuje enzymy uvnitř zrna, což umožňuje uvolnění přirozené chuti při pražení....

Průmyslová IQF mraznička na ovoce a zeleninu

Průmyslová IQF mraznička na ovoce a zeleninu

Jak si lidé více uvědomují zdraví, stalo se mražené ovoce a zelenina oblíbenou volbou pro zákazníky. Vysoce kvalitní mražení bez ztráty tvaru, aroma nebo výživy se tedy ukazuje jako zásadní...

Lyofilizátor pro zkušební výrobu

Lyofilizátor pro zkušební výrobu

Sušení mrazem neboli lyofilizace je složitý a časově náročný sušicí proces, při kterém je vyžadováno uchování kvality výrobku. Může to být jemná a drahá procedura vyžadující vysokou úroveň hygienických standardů....

Automatický lyofilizační systém

Automatický lyofilizační systém

Sušení mrazem (lyofilizace) může být nákladný proces spojený s mnoha obtížemi. Když se jedná o výrobky pro zdravou výživu, je nutné zajistit, aby výrobek byl stabilní, koncentrovaný a měl dlouhou...

Průmyslový lyofilizátor potravin

Průmyslový lyofilizátor potravin

Produkty zdravé výživy a potravinové doplňky mohou být velmi citlivé a musí se chránit před vnějšími vlivy, jako jsou výkyvy teploty, změny koncentrace kyslíku a vystavení světlu. Sušení pomocí mrazu...

Pásový lyofilizátor pro nepřetržitý provoz

Pásový lyofilizátor pro nepřetržitý provoz

Sušení mrazem neboli lyofilizace je nejšetrnější metoda sušení, kdy se co nejvíc uchovává aroma produktu. Je široce využívaná při zpracování kávy, ale také v aplikacích potravinářského a farmaceutického průmyslu. Specializované...

Dočisťovací vybírací šnek pro sila

Dočisťovací vybírací šnek pro sila

Když skladujete produkty s dobrým gravitačním tokem (pšenice, kukuřice, ječmen, zrní, granule atd.) v silech s plochým dnem, vyprázdnění zbytků materiálu může být problém. V takovém případě možná uvažujete o...

Vybírací hydraulický systém pro sila

Vybírací hydraulický systém pro sila

Materiály bez přirozené tekutosti je těžké odstraňovat ze sil i při působení gravitace. Například vláknité, mokré, práškové nebo lehké materiály se odstraňují nerovnoměrně, jsou u nich velké ztráty nebo blokují...

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...

Velkokapacitní chladicí tunel na čokolády

Velkokapacitní chladicí tunel na čokolády

Potřebujete z vaší velkokapacitní linky dostat tu nejlepší kvalitu? Nepřetržitý provoz znamená, že kvůli méně účinnému chlazení nejsou některé linky schopny vyrábět v té nejvyšší kvalitě. Standardní chladicí tunely navržené...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie pro dopravu v prostředí výroby potravin


Naši inženýři mají zkušenosti s poradenstvím ohledně všech aspektů přepravy prášku, včetně manipulace s volně loženými materiály. Díky širokému spektru ventilů, včetně uzávěrů a rotačních ventilů, vám můžeme pomoci s dopravou prášku všech složitostí.


Pro hygienickou manipulaci s práškovými a sypkými pevnými látkami pro čisté prostory nebo potraviny nabízíme řadu manuálních a automatizovaných ventilů, které jsou rychlé, snadno se čistí a udržují postupy hygienické manipulace.


K dispozici je také prémiová řada vakuových dopravníků speciálně pro prostředí s vysokou hygienou, jako je výroba potravin, stejně jako kompletní instalace projektů a podpůrné služby pro složité projekty.


Zkušenosti společnosti Vekamaf se týkají také balicích strojů, včetně manuálních, poloautomatických a plně automatických, vhodných pro všechny objemy provozu. To umožňuje rychle a hygienicky zabalené produkty pro ochranu při skladování a přepravě.