Formování | Stroje a zařízení | Potraviny

Stroje a zařízení pro tvarování cukrovinek přebírají směsné ingredience pro recept a tvarují je do vhodné formy pro další fázi procesu. Cukrářské ingredience mohou být formovány prakticky do jakéhokoli tvaru nebo velikostí a moderní stroje jsou schopny přizpůsobit a měnit své formovací vzorce rychle a snadno mezi posuny nebo změnami šarží. Formování může mít formu individuálně tvarovaných výtlačků, výroby nepřetržitých pramenů nebo plátů, tvorby pelet nebo kombinace přísad do tyčinek.


Vekamaf má dlouholeté zkušenosti s poskytováním poradenství v oblasti cukrářského a pekařského průmyslu na nejnovější technologii formování. Zabýváme se nejvíce inovovanými výrobci formovacích zařízení na světě, abychom zajistili, že budeme vždy schopni poskytovat technologická řešení, která zvýší efektivitu, sníží náklady a udrží či zvýší kvalitu výrobků. Můžeme vám pomoci vybrat si vybavení, které bude hladce fungovat s vaší stávající výrobní linkou, nebo vám můžeme poradit při vytváření nových linek, které budou maximálně využívat moderní stroje pro úsporu energie a flexibilní formování.

Číst více
Našli jsme 12 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Stroj na konšování čokolády pro malé dávky a labortorní použití

Stroj na konšování čokolády pro malé dávky a labortorní použití

Konšování hraje v procesu rozvinutí chuti čokolády naprosto klíčovou roli. Laboratorní zkoušky a práce spojené s vývojem potřebují malé konšovací stroje, vybavené přesným řízením parametrů procesu. Konšování malých homogenních dávek...

Podélný stroj na konšování čokolády

Podélný stroj na konšování čokolády

Vysoce kvalitní čokoláda vyžaduje speciální konšování. Přesné řízení teploty a parametrů míchání jsou nezbytnou potřebou ke zlepšení chuti a zajištění konzistentní kvality. Konšování vysoce kvalitní čokolády s přesným řízením Podélný...

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...

Vysokokapacitní řezačka proužků

Vysokokapacitní řezačka proužků

Řezání kontinuálních proužků a plátků směsi ingrediencí na jednotlivé tyčinky, pásky a jiné tvary konečných produktů. Představujeme vysokorychlostní příčnou řezačku s kapacitou až 1000 řezů/min, vhodnou k řezání všech typů...

Podélná řezačka

Podélná řezačka

Řezání kontinuálního plátu směsi ingrediencí na oddělené nekonečné proužky, které budou dále zpracovány do tvarů tyčinek nebo jiných konečných tvarů. Podélná řezačka kontinuálních plátů vhodná k řezání plátů všech typů...

Stroj pro formování plátů

Stroj pro formování plátů

Formování směsi ingrediencí do kontinuálního plátu pro jeho další zpracování do tvarů tyčinek, dílků a jiných tvarů. Zajistí spolehlivé formování plátů provzdušněných produktů a produktů citlivých na působení tlaku z...

Dávková tekutá konše

Dávková tekutá konše

Konšování je proces, při kterém dochází k redistribuci tukové fáze a chuťových látek z kakaové sušiny. Proces je důležitý zejména proto, že výrazně ovlivňuje texturu a chuť hotové čokolády, proto jsou...

Konše pro kontinuální tekuté konšování

Konše pro kontinuální tekuté konšování

Pro zpracování čokolády, čokoládových náhražek a kakaových hmot v tenké vrstvě. Šetří čas, energii a prostor Tekutá konše CLC od firmy Royal Duyvis Wiener byla navržena speciálně pro zpracovávání čokolády, čokoládových...

Jednohřídelová konše

Jednohřídelová konše

Metoda suchého konšování snižuje obsah vlhkosti v čokoládových vločkách při současném odstraňování těkavých a chuťově nežádoucích látek. Při zpracovávání menších množství lze uspokojivých výsledků dosáhnout i za použití jednohřídelového konšovacího stroje....

Dvouhřídelový stroj na suché konšování

Dvouhřídelový stroj na suché konšování

Suché konšování snižuje obsah vlhkosti v čokoládě a přitom odstraňuje těkavé a nežádoucí chuťové látky. Dvouhřídelová konše umožňuje zkrátit dobu konšování. Zkracuje dobu konšování na 6 hodin DRC-2 od firmy Royal Duyvis...

Stroj pro formování proužků z krémovitých směsí

Stroj pro formování proužků z krémovitých směsí

Příprava pruhů a plátů ze směsi ingrediencí, určených k následnému zpracování do tvarů tyčinek a jiných tvarů výsledného produktu. Představujeme jednoduše čistitelný rotační stroj na formování produktu z krémových a...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie pro výrobu cukrovinek a potravin


Vekamaf poskytuje celou řadu špičkových strojů pro ukládání čokolád, které vyhovují každému výrobnímu prostředí. Od flexibilních vkladačů s malým objemem s rychlou výměnou pro šaržovou výrobu až po vysoce objemné nepřetržité výrobní vkladače navržené tak, aby využívaly méně energie a byli maximálně spolehlivé.


Poskytujeme stroje na výrobu širokého sortimentu plných a tuhých čokoládových výrobků včetně nejkvalitnějších delikátních malých šaržových produktů. Všechny stroje jsou navrženy tak, aby byly snadné a rychlé, aby byly dodrženy hygienické normy a snížily prostoje při běžném čištění nebo při změně produktu.


K výrobě tyčinek a plátů s použitím několika složek můžeme poskytnout celou řadu zařízení pro vytváření pramenů, které jsou schopné produkovat kdekoli od 1 až 3 pramenů směsí přísad, aby vyhovovaly nejsložitějším receptům. Náš sortiment vysokovýkonných strojů pro řezání pásů a plátů zlepšuje výkonnost a efektivitu tvorby tyčinek, pásů a podobných tvarů konečných výrobků.