Měření a kontrola | Zařízení | Potraviny

V moderní výrobě potravin jsou nezbytné přesné systémy měření, testování a kontroly kvality. Požadavky zahrnují posouzení kvality a vhodnosti surovin, inspekce systémů nebo zařízení používaných ve výrobních procesech, ověřování kvality a bezpečnosti výrobků a měření množství, hmotnosti nebo jiných klíčových faktorů před odesláním produktů.

Ve společnosti Vekamaf máme dlouholeté zkušenosti s poskytováním poradenství zákazníkům o nejnovějších měřicích a regulačních zařízeních pro potravinářský průmysl. Úzce spolupracujeme s našimi klienty, abychom porozuměli jejich přesným požadavkům a doporučili dodavatele, kteří mají nejlepší produkty, pro splnění požadavků vašich výrobních systémů. Kromě toho, že nabízíme nejmodernější měřicí a řídící technologii, zajistíme také, aby se tyto nové technologie mohly bezproblémově integrovat s existujícími výrobními linkami a systémy.

Číst více
Našli jsme 25 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Monitor alkoholového kvašení

Monitor alkoholového kvašení

Pro přesné srovnání míry konverze uhlíku a výtěžků u šesti souběžně probíhajících anaerobních fermentací. Velmi přesná charakteristika kvality fermentace Monitor procesů alkoholového kvašení od firmy Getinge Applikon je robustní a uživatelsky...

Osvětlený bioreaktor pro rostlinné buňky

Osvětlený bioreaktor pro rostlinné buňky

Lampy SSL (Solid state lamp) mají unikátní světelnou charakteristiku pro aplikace zahrnující kultivaci rostlinných buněk. Osvětlený bioreaktor se světelným zdrojem SSL je vhodný zejména pro laboratorní pěstování rostlin a dalších...

Kontrolní rentgen na sklenice

Kontrolní rentgen na sklenice

Kontrola sklenic a lahví, zda v nich nejsou cizorodá tělesa, je v potravinářském průmyslu důležitou součástí zajištění bezpečnosti produktů i ochrany spotřebitelů. Tradiční rentgenové systémy mohou být pomalé, snižovat produkční...

Teploměr na temperování čokolády

Teploměr na temperování čokolády

Pro zachování a zlepšování kvality při výrobě čokolády potřebujete teploměr pro její temperování, který v přenosné a snadno použitelné jednotce zajistí přesné a rychlé odečítání hodnot teplotní křivky a teplotního...

Analyzátor čokolády

Analyzátor čokolády

Když navrhujete novou výrobní linku nebo nový produkt – nebo když chcete vylepšit ty stávající – testování dopadu chlazení na kvalitu čokolády pomocí tradičních metod je drahé a časově náročné....

Tester tvrdosti pelet

Tester tvrdosti pelet

K zajištění požadované kvality výstupního produktu je nezbytné řízení procesu peletování a efektivní posloupnost jednotlivých kroků procesu. Tvrdost pelet je jednou z nejdůležitějších charakteristik vypovídajících o kvalitě výrobního procesu, kterou...

Pilotní vysokotlaký homogenizátor

Pilotní vysokotlaký homogenizátor

Pro maximální hodnotu je ideální volbou vysokotlaký homogenizátor, který je vhodný jak pro laboratorní tak pro pilotní/malou farmaceutickou výrobu. Plná kontrola nad všemi procesními prvky a 100% škálovatelnost ve spojení...

Kontrala naplnění vysokofrekvenčním záření

Kontrala naplnění vysokofrekvenčním záření

V současnosti je vysokofrekvenční kontrola naplnění lahve považována za standardní metodu. Je využívána ke kontrole skleněných a PET lahví téměř všech tvarů a barev, a to zejména pro tekutiny s...

Tester práškových materiálů

Tester práškových materiálů

Pro odhad chování práškových materiálů při plánovaných nebo stávajících postupech, pro rozhodnutí o případných opatřeních a pro kontrolu standardizované kvality odebíraného zboží je třeba mít kvalitní tester těchto materiálů. Umožňuje měřit...

Laboratorní analyzér obsahu prachových částic v granulovaném materiálu

Laboratorní analyzér obsahu prachových částic v granulovaném materiálu

Sypké materiály s vysokou čistotou jsou používány v mnoha průmyslových odvětvích, jako např. při výrobě plastů, potravin, při zpracován nerostných surovin, ve farmaceutickém průmyslu. Ve všech těchto odvětvích jsou požadovány...

Boxy typu Downflow booth

Boxy typu Downflow booth

Poskytuje nejvyšší možnou ochranu operátora před kontaktem s potenciálně nebezpečnými částicemi uvolňujícími se do vzduchu během ručního zpracování práškových hmot, např. při vzorkování, plnění či dávkování. Odstranění částic pohybujících se...

Kontrola prázdných přepravek

Kontrola prázdných přepravek

Extenzivní, více diferencovaná kontrola přepravek a lahví, umožňující rozdělovat přepravky na různé dopravníky a řídit vyložení lahví, např. robotem. Monitorování a sledování prázdných přepravek Systém pro kontrolu přepravek Maxx Empty...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie měření a regulace při výrobě potravin


Společnost Vekamaf spolupracuje s předními dodavateli zkušebních zařízení pro ověření kvality vašich výrobních systémů. Od zařízení k testování integrity čistých místností a laboratorních zařízení, jako jsou rukavice a obleky, až po laboratorní testování jakosti surovin, jako jsou čokoláda, nebo jakékoliv prášky nebo granule, může naše řada měřících přístrojů navržených pro vaše vývojové laboratoře splnit vaše potřeby.

Na výrobní linky nabízíme zařízení pro kontrolu a testování jakosti a čistoty nádob, které se mají plnit, včetně lahví a jiných nádob, jakož i kontrola hladiny, aby byla zajištěna přesnost plnicích linek.

Můžeme také poradit s řadou zařízení pro kontrolu kontaminace, včetně zařízení pro kontrolu rentgenových paprsků a systémů detekce kovů, což pomáhá zajistit bezpečný produkt bez kontaminantů.