Měření a kontrola | Zařízení | Potraviny

V moderní výrobě potravin jsou nezbytné přesné systémy měření, testování a kontroly kvality. Požadavky zahrnují posouzení kvality a vhodnosti surovin, inspekce systémů nebo zařízení používaných ve výrobních procesech, ověřování kvality a bezpečnosti výrobků a měření množství, hmotnosti nebo jiných klíčových faktorů před odesláním produktů.

Ve společnosti Vekamaf máme dlouholeté zkušenosti s poskytováním poradenství zákazníkům o nejnovějších měřicích a regulačních zařízeních pro potravinářský průmysl. Úzce spolupracujeme s našimi klienty, abychom porozuměli jejich přesným požadavkům a doporučili dodavatele, kteří mají nejlepší produkty, pro splnění požadavků vašich výrobních systémů. Kromě toho, že nabízíme nejmodernější měřicí a řídící technologii, zajistíme také, aby se tyto nové technologie mohly bezproblémově integrovat s existujícími výrobními linkami a systémy.

Číst více
Našli jsme 27 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Monitor alkoholového kvašení

Monitor alkoholového kvašení

Pro přesné srovnání míry konverze uhlíku a výtěžků u šesti souběžně probíhajících anaerobních fermentací. Velmi přesná charakteristika kvality fermentace Monitor procesů alkoholového kvašení od firmy Getinge Applikon je robustní a uživatelsky...

Kontrolní rentgen na sklenice

Kontrolní rentgen na sklenice

Kontrola sklenic a lahví, zda v nich nejsou cizorodá tělesa, je v potravinářském průmyslu důležitou součástí zajištění bezpečnosti produktů i ochrany spotřebitelů. Tradiční rentgenové systémy mohou být pomalé, snižovat produkční...

Extrudér na pekařské hmoty

Extrudér na pekařské hmoty

Chcete vyrábět co nejširší sortiment extrudovaných nebo plněných produktů, ale nechcete přitom obětovat kvalitu a flexibilitu? Klasické systémy bývají navrženy pro dosažení vynikajících výsledků jen s úzkým sortimentem hmot. Nevýhodou...

Plnič s rotační šablonou

Plnič s rotační šablonou

Potřebujete vyrábět produkty s nějakým vzorem ve značném objemu, ale děláte si starosti s kvalitou? Tradiční stroje bývají kompromisem mezi rychlostí a přesností. Navíc mají jen úzkou škálu hmot, které...

Tester tvrdosti pelet

Tester tvrdosti pelet

K zajištění požadované kvality výstupního produktu je nezbytné řízení procesu peletování a efektivní posloupnost jednotlivých kroků procesu. Tvrdost pelet je jednou z nejdůležitějších charakteristik vypovídajících o kvalitě výrobního procesu, kterou...

Kontrala naplnění vysokofrekvenčním záření

Kontrala naplnění vysokofrekvenčním záření

V současnosti je vysokofrekvenční kontrola naplnění lahve považována za standardní metodu. Je využívána ke kontrole skleněných a PET lahví téměř všech tvarů a barev, a to zejména pro tekutiny s...

Tester práškových materiálů

Tester práškových materiálů

Pro odhad chování práškových materiálů při plánovaných nebo stávajících postupech, pro rozhodnutí o případných opatřeních a pro kontrolu standardizované kvality odebíraného zboží je třeba mít kvalitní tester těchto materiálů. Umožňuje měřit...

Kompaktní 4ramenný rotační stroj na čokoládové formy

Kompaktní 4ramenný rotační stroj na čokoládové formy

Pro maloobjemové provozy nebo laboratorní využití pro výrobu dutých čokoládových figurek. Nezávislý rotační pohyb pro perfektně rovnoměrnou tloušťku stěny COLLMANN 4904 od firmy Hacos je kompaktní 4ramenný rotační stroj s nezávislým...

Velkokapacitní rotační stroj na čokoládové formy

Velkokapacitní rotační stroj na čokoládové formy

Pro velkokapacitní výrobu dutých čokoládových figurek. Začněte s výrobou čokoládových figurek ve velkém COLLMANN 4905 od firmy Hacos je 20ramenný rotační stroj na výrobu dutých čokoládových výrobků. Nezávislý rotační pohyb zajišťuje...

Automatické spojování forem ze dvou částí

Automatické spojování forem ze dvou částí

Spojování dvou částí čokoládové formičky do tvarů vajíček, kuliček, mořských plodů a jiných trojrozměrných tvarů. Začněte s výrobou plněných čokoládových produktů Zařízení HBM 720 společnosti Hacos je automatický systém pro...

Odlévání bonbonů, tabulek a pohárků

Odlévání bonbonů, tabulek a pohárků

Nabízí automatizaci procesu formování bonbonů, tabulek a košíčků v malovýrobě. Pusťte se do automatizace Vašeho procesu tvarování Zařízení HML 480 S společnosti Hacos je ekonomicky výhodná linka pro formování čokolády...

Stroj pro ruční odlévání čokolády

Stroj pro ruční odlévání čokolády

Tavení a temperace čokolády pro její ruční odlévání. Připravujte čokoládu stejně jako čokoládovny po celém světě Zařízení Hand moulding machine společnosti Hacos je ruční temperovací stroj, považovaný za cenově nejvýhodnější...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie měření a regulace při výrobě potravin


Společnost Vekamaf spolupracuje s předními dodavateli zkušebních zařízení pro ověření kvality vašich výrobních systémů. Od zařízení k testování integrity čistých místností a laboratorních zařízení, jako jsou rukavice a obleky, až po laboratorní testování jakosti surovin, jako jsou čokoláda, nebo jakékoliv prášky nebo granule, může naše řada měřících přístrojů navržených pro vaše vývojové laboratoře splnit vaše potřeby.

Na výrobní linky nabízíme zařízení pro kontrolu a testování jakosti a čistoty nádob, které se mají plnit, včetně lahví a jiných nádob, jakož i kontrola hladiny, aby byla zajištěna přesnost plnicích linek.

Můžeme také poradit s řadou zařízení pro kontrolu kontaminace, včetně zařízení pro kontrolu rentgenových paprsků a systémů detekce kovů, což pomáhá zajistit bezpečný produkt bez kontaminantů.