Měření a kontrola | Zařízení | Potraviny

V moderní výrobě potravin jsou nezbytné přesné systémy měření, testování a kontroly kvality. Požadavky zahrnují posouzení kvality a vhodnosti surovin, inspekce systémů nebo zařízení používaných ve výrobních procesech, ověřování kvality a bezpečnosti výrobků a měření množství, hmotnosti nebo jiných klíčových faktorů před odesláním produktů.

Ve společnosti Vekamaf máme dlouholeté zkušenosti s poskytováním poradenství zákazníkům o nejnovějších měřicích a regulačních zařízeních pro potravinářský průmysl. Úzce spolupracujeme s našimi klienty, abychom porozuměli jejich přesným požadavkům a doporučili dodavatele, kteří mají nejlepší produkty, pro splnění požadavků vašich výrobních systémů. Kromě toho, že nabízíme nejmodernější měřicí a řídící technologii, zajistíme také, aby se tyto nové technologie mohly bezproblémově integrovat s existujícími výrobními linkami a systémy.

Číst více
Našli jsme 44 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Pilotní extrakční linka na přírodní ingredience

Pilotní extrakční linka na přírodní ingredience

Předtím, než zakoupíte úplnou extrakční linku, musíte určit správné parametry...

Pilotní odpařovací linka pro získávání extraktů

Pilotní odpařovací linka pro získávání extraktů

Pro vývoj extrahovaných koncentrátů na bázi vody nebo alkoholu představuje...

Extrakční linka na přírodní ingredience

Extrakční linka na přírodní ingredience

Extrakční linka vyrobená na míru s využitím nejmodernějších technologií může...

Odpařovací linka pro získávání extraktů

Odpařovací linka pro získávání extraktů

Odpařovací linka vyrobená na míru s využitím nejmodernějších deskových odpařovacích...

Kontrolní rentgen na sklenice

Kontrolní rentgen na sklenice

Kontrola sklenic a lahví, zda v nich nejsou cizorodá tělesa,...

Optická třídička na sušené a mražené ovoce

Optická třídička na sušené a mražené ovoce

Sušené ovoce, zmražené ovoce, zmražená zelenina a ořechy přestavují při...

Optická třídička na zeleninu a ovoce

Optická třídička na zeleninu a ovoce

Při produkci čerstvé zeleniny a ovoce je pro zajištění dlouhé...

Teploměr na temperování čokolády

Teploměr na temperování čokolády

Pro zachování a zlepšování kvality při výrobě čokolády potřebujete teploměr...

Analyzátor čokolády

Analyzátor čokolády

Když navrhujete novou výrobní linku nebo nový produkt – nebo...

Pětistupňový sítový fukar na kakaové boby

Pětistupňový sítový fukar na kakaové boby

K výrobě chutné čokolády je nezbytné odstranit z kakaových bobů...

Tester tvrdosti pelet

Tester tvrdosti pelet

K zajištění požadované kvality výstupního produktu je nezbytné řízení procesu...

Bubnové síto pro třídění a odlučování granulovaných materiálů

Bubnové síto pro třídění a odlučování granulovaných materiálů

Pro klasifikaci jemného granulovaného materiálu jsou sitovací bubny vynikající alternativou,...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ

Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?

Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie měření a regulace při výrobě potravin


Společnost Vekamaf spolupracuje s předními dodavateli zkušebních zařízení pro ověření kvality vašich výrobních systémů. Od zařízení k testování integrity čistých místností a laboratorních zařízení, jako jsou rukavice a obleky, až po laboratorní testování jakosti surovin, jako jsou čokoláda, nebo jakékoliv prášky nebo granule, může naše řada měřících přístrojů navržených pro vaše vývojové laboratoře splnit vaše potřeby.

Na výrobní linky nabízíme zařízení pro kontrolu a testování jakosti a čistoty nádob, které se mají plnit, včetně lahví a jiných nádob, jakož i kontrola hladiny, aby byla zajištěna přesnost plnicích linek.

Můžeme také poradit s řadou zařízení pro kontrolu kontaminace, včetně zařízení pro kontrolu rentgenových paprsků a systémů detekce kovů, což pomáhá zajistit bezpečný produkt bez kontaminantů.