Měření a kontrola | Zařízení | Potraviny

V moderní výrobě potravin jsou nezbytné přesné systémy měření, testování a kontroly kvality. Požadavky zahrnují posouzení kvality a vhodnosti surovin, inspekce systémů nebo zařízení používaných ve výrobních procesech, ověřování kvality a bezpečnosti výrobků a měření množství, hmotnosti nebo jiných klíčových faktorů před odesláním produktů.

Ve společnosti Vekamaf máme dlouholeté zkušenosti s poskytováním poradenství zákazníkům o nejnovějších měřicích a regulačních zařízeních pro potravinářský průmysl. Úzce spolupracujeme s našimi klienty, abychom porozuměli jejich přesným požadavkům a doporučili dodavatele, kteří mají nejlepší produkty, pro splnění požadavků vašich výrobních systémů. Kromě toho, že nabízíme nejmodernější měřicí a řídící technologii, zajistíme také, aby se tyto nové technologie mohly bezproblémově integrovat s existujícími výrobními linkami a systémy.

Číst více
Našli jsme 29 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Monitor alkoholového kvašení

Monitor alkoholového kvašení

Pro přesné srovnání míry konverze uhlíku a výtěžků u šesti souběžně probíhajících anaerobních fermentací. Velmi přesná charakteristika kvality fermentace Monitor procesů alkoholového kvašení od firmy Getinge Applikon je robustní a uživatelsky...

Kontrolní rentgen na sklenice

Kontrolní rentgen na sklenice

Kontrola sklenic a lahví, zda v nich nejsou cizorodá tělesa, je v potravinářském průmyslu důležitou součástí zajištění bezpečnosti produktů i ochrany spotřebitelů. Tradiční rentgenové systémy mohou být pomalé, snižovat produkční...

Energeticky úsporný potahovač na čokoládu

Energeticky úsporný potahovač na čokoládu

Potřebujete snížit své náklady na energie a dopad na životní prostředí, ale potřebujete si zachovat špičkovou kvalitu potahování? Klasické potahovací stroje zpracovávající temperovanou čokoládovou hmotu mají obrovskou spotřebu, protože ve...

Kontinuální potahovač na čokoládu

Kontinuální potahovač na čokoládu

Potřebujete pro svůj nepřetržitý provoz s multiproduktovou linkou kontinuální potahovač na čokoládu? Klasické velkoobjemové potahovače bývají neohrabané a při změně receptury nebo směny zabere spoustu času, než se vymění a...

Tester tvrdosti pelet

Tester tvrdosti pelet

K zajištění požadované kvality výstupního produktu je nezbytné řízení procesu peletování a efektivní posloupnost jednotlivých kroků procesu. Tvrdost pelet je jednou z nejdůležitějších charakteristik vypovídajících o kvalitě výrobního procesu, kterou...

Kontrala naplnění vysokofrekvenčním záření

Kontrala naplnění vysokofrekvenčním záření

V současnosti je vysokofrekvenční kontrola naplnění lahve považována za standardní metodu. Je využívána ke kontrole skleněných a PET lahví téměř všech tvarů a barev, a to zejména pro tekutiny s...

Tester práškových materiálů

Tester práškových materiálů

Pro odhad chování práškových materiálů při plánovaných nebo stávajících postupech, pro rozhodnutí o případných opatřeních a pro kontrolu standardizované kvality odebíraného zboží je třeba mít kvalitní tester těchto materiálů. Umožňuje měřit...

Vícetryskový stroj na zdobení čokoládou

Vícetryskový stroj na zdobení čokoládou

Umožňuje zdobit potahované produkty klikatými, hranatými nebo obloukovými vzory. Vylepšete své potahované čokoládové výrobky kvalitním zdobením DC JAZZ od firmy Hacos je vícetrysková zdobička na čokoládu. Flexibilní zařízení, které zhodnotí...

Stroj na vyklápění forem pro čokoládové výrobky s plochou spodní stranou

Stroj na vyklápění forem pro čokoládové výrobky s plochou spodní stranou

Vyklápění čokoládových výrobků z forem je často problematickou fází výroby. Flexibilním řešením může být pořízení samostatného stroje. Snadné vyklápění čokolády z forem DM 720 od firmy Hacos je automatický samostatný stroj na...

Stroj pro nanášení čokolády se servopohonem

Stroj pro nanášení čokolády se servopohonem

Automatický stroj pro nanášení, který lze využít k plnění forem nebo ke zdobení povrchů tenkou linkou čokolády („piping“). Stroj využívá nejmodernější technologii servopohonu. Vysoká přesnost, zaručená využitím nejmodernějšího servopohonu Stroj...

Nanášení jedním střikem s 2D pohybem

Nanášení jedním střikem s 2D pohybem

Technologie One-Shot je založena na synchronizaci procesů plnění a nanášení na povrch. Zařízení lze dodat s 2D funkcí. Od plnění přímo k chlazení Zařízení MINOS-10 2D společnosti Hacos je stroj...

Nanášení jedním střikem s 3D pohybem

Nanášení jedním střikem s 3D pohybem

Technologie One-Shot je založena na synchronizovaném plnění a nanášení na povrch. Zařízení lze dodat s 3D funkcí. Nejuniverzálnější stroj pro moderní výroby čokolád Stroj MINOS-9 3D společnosti Hacos je stroj...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie měření a regulace při výrobě potravin


Společnost Vekamaf spolupracuje s předními dodavateli zkušebních zařízení pro ověření kvality vašich výrobních systémů. Od zařízení k testování integrity čistých místností a laboratorních zařízení, jako jsou rukavice a obleky, až po laboratorní testování jakosti surovin, jako jsou čokoláda, nebo jakékoliv prášky nebo granule, může naše řada měřících přístrojů navržených pro vaše vývojové laboratoře splnit vaše potřeby.

Na výrobní linky nabízíme zařízení pro kontrolu a testování jakosti a čistoty nádob, které se mají plnit, včetně lahví a jiných nádob, jakož i kontrola hladiny, aby byla zajištěna přesnost plnicích linek.

Můžeme také poradit s řadou zařízení pro kontrolu kontaminace, včetně zařízení pro kontrolu rentgenových paprsků a systémů detekce kovů, což pomáhá zajistit bezpečný produkt bez kontaminantů.