Ohřev | Stroje a zařízení | Potraviny


Mnoho výrobních procesů vyžaduje zahřátí nebo vaření surovin buď k výrobě konečného produktu, nebo pro změnu vlastností přísady připravené pro další etapu procesu výroby potravin. Ohřev lze dosáhnout použitím speciálních sporáků navržených tak, aby produkovali určitý výkon, nebo pomocí obecného vybavení pro potravinářské účely, jako jsou pánve na omáčky, kuchyňské sporáky a tlakové hrnce navržené pro zpracování velkého množství přísad.


Inženýři společnosti Vekamaf mají velké zkušenosti s průmyslovými ohřívacími zařízeními pro potravinářský průmysl. Spolupracujeme pouze s nejlepšími výrobci průmyslových sporáků a topných zařízení, abychom zajistili, že budeme vždy moci poskytovat nejnovější technologie. Úzce spolupracujeme s našimi klienty, abychom plně porozuměli potřebě ohřevu jejich výrobků. Dodáváme zařízení, které mohou bez problémů pracovat s jejich stávajícími výrobními linkami a současně snižovat náklady a zlepšovat kvalitu.

Číst více
Našli jsme 55 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Flash pasterizátor na pivo

Flash pasterizátor na pivo

Potravinářský a nápojový průmysl se potýkají s neustálými výzvami. Kontaminace a zkřížená infekce mikroorganismy představuje při výrobě velké riziko. Díky hygienickému a energeticky úspornému pasterizačnímu systému se mohou tato rizika...

Pasterizátor pro řemeslnou výrobu piva

Pasterizátor pro řemeslnou výrobu piva

Piva z malých pivovarů nejsou produkována ve velkém, přičemž pasterizace je jedním z nejdůležitějších kroků. Je zapotřebí šetrný roztok, který zachová chuť a prodlouží dobu spotřeby výrobku a usnadní tak jeho...

Pasterizační tunel na nápoje

Pasterizační tunel na nápoje

V odvětví výroby nápojů se musí nápoje pasterizovat, aby se zničily patogeny a prodloužila se skladovatelnost nápoje při zachování jeho kvality a čerstvosti. Pro pasterizaci nápojů se požaduje jednoduché a...

Pilotní odpařovací linka pro získávání extraktů

Pilotní odpařovací linka pro získávání extraktů

Pro vývoj extrahovaných koncentrátů na bázi vody nebo alkoholu představuje malá pilotní odpařovací linka ideální řešení pro testování a vývoj produktů ve spolehlivé a snadno použitelné konfiguraci, případně pro výrobu...

Extrakční linka na přírodní ingredience

Extrakční linka na přírodní ingredience

Extrakční linka vyrobená na míru s využitím nejmodernějších technologií může zlepšit účinnost a snížit náklady při výrobě přírodních extraktů pro potravinářský a farmaceutický průmysl. Extrakční linka pro získávání esenciálních olejů,...

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...

Extrudér na pekařské hmoty

Extrudér na pekařské hmoty

Chcete vyrábět co nejširší sortiment extrudovaných nebo plněných produktů, ale nechcete přitom obětovat kvalitu a flexibilitu? Klasické systémy bývají navrženy pro dosažení vynikajících výsledků jen s úzkým sortimentem hmot. Nevýhodou...

Plnič pro pekařské výrobky s vertikálním pohybem hlavice

Plnič pro pekařské výrobky s vertikálním pohybem hlavice

Chcete vyrábět co nejširší sortiment extrudovaných nebo plněných produktů, ale nechcete přitom obětovat kvalitu a flexibilitu? Klasické systémy bývají navrženy pro dosažení vynikajících výsledků jen s úzkým sortimentem hmot. Nevýhodou...

Plnič s rotační šablonou

Plnič s rotační šablonou

Potřebujete vyrábět produkty s nějakým vzorem ve značném objemu, ale děláte si starosti s kvalitou? Tradiční stroje bývají kompromisem mezi rychlostí a přesností. Navíc mají jen úzkou škálu hmot, které...

Vysokorychlostní plnič čokolády

Vysokorychlostní plnič čokolády

Potřebujete zpracovávat velké množství produktů? Například pro formy, dlouhé plněné výrobky, karamely, přísady, tukové hmoty, chipsy a další? A potřebujete je zpracovávat rychle a ve velkých objemech, aniž by to...

Plnič čokolády

Plnič čokolády

Chcete ten nejkvalitnější plnič pro svou malou až střední výrobu? Klasické plniče za nízkou cenu nejsou flexibilní a kvalita jejich produkce bývá nekonzistentní, zatímco ty, které potřebujete a které mají...

Ekonomický plnič čokolády s C-rámem

Ekonomický plnič čokolády s C-rámem

Ztrácíte čas i peníze kvůli odstávkám vaší multiproduktové linky? Klasické plniče často vyžadují dlouhou dobu na výměnu komponent pro různé receptury nebo kvůli čištění, čímž se může snižovat výrobní kapacita....

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie pro ohřev v potravinářské výrobě


Vekamaf může poradit o řadě specializovaných ohřívacích zařízení pro specifické výrobní procesy. Například v cukrářském průmyslu můžeme zajistit nepřetržité a šaržové sporáky/vařiče pro výrobu tvrdých bonbónů, tvrdých karamelů, žvýkaček a želé.


Pro průmyslové vaření ve velkém měřítku máme rozsáhlou řadu velkých hrnců pro výrobu přísad nebo pro gastronomii. Možnosti zahrnují naklápěcí systémy pro snadné vykládání a vestavěné chlazení pro dokonalou kontrolu kvality, stejně jako automatické systémy míchání.


Naše specializovaná řada zahrnuje také různé technologie ohřevu a vaření, včetně tlakových sporáků větších rozměrů pro krátký čas vaření se sníženými náklady na energii.