Ohřev | Stroje a zařízení | Potraviny


Mnoho výrobních procesů vyžaduje zahřátí nebo vaření surovin buď k výrobě konečného produktu, nebo pro změnu vlastností přísady připravené pro další etapu procesu výroby potravin. Ohřev lze dosáhnout použitím speciálních sporáků navržených tak, aby produkovali určitý výkon, nebo pomocí obecného vybavení pro potravinářské účely, jako jsou pánve na omáčky, kuchyňské sporáky a tlakové hrnce navržené pro zpracování velkého množství přísad.


Inženýři společnosti Vekamaf mají velké zkušenosti s průmyslovými ohřívacími zařízeními pro potravinářský průmysl. Spolupracujeme pouze s nejlepšími výrobci průmyslových sporáků a topných zařízení, abychom zajistili, že budeme vždy moci poskytovat nejnovější technologie. Úzce spolupracujeme s našimi klienty, abychom plně porozuměli potřebě ohřevu jejich výrobků. Dodáváme zařízení, které mohou bez problémů pracovat s jejich stávajícími výrobními linkami a současně snižovat náklady a zlepšovat kvalitu.

Číst více
Našli jsme 25 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Flash pasterizátor na pivo

Flash pasterizátor na pivo

Potravinářský a nápojový průmysl se potýkají s neustálými výzvami. Kontaminace a zkřížená infekce mikroorganismy představuje při výrobě velké riziko. Díky hygienickému a energeticky úspornému pasterizačnímu systému se mohou tato rizika...

Pasterizátor pro řemeslnou výrobu piva

Pasterizátor pro řemeslnou výrobu piva

Piva z malých pivovarů nejsou produkována ve velkém, přičemž pasterizace je jedním z nejdůležitějších kroků. Je zapotřebí šetrný roztok, který zachová chuť a prodlouží dobu spotřeby výrobku a usnadní tak jeho...

Pasterizační tunel na nápoje

Pasterizační tunel na nápoje

V odvětví výroby nápojů se musí nápoje pasterizovat, aby se zničily patogeny a prodloužila se skladovatelnost nápoje při zachování jeho kvality a čerstvosti. Pro pasterizaci nápojů se požaduje jednoduché a...

Pilotní odpařovací linka pro získávání extraktů

Pilotní odpařovací linka pro získávání extraktů

Pro vývoj extrahovaných koncentrátů na bázi vody nebo alkoholu představuje malá pilotní odpařovací linka ideální řešení pro testování a vývoj produktů ve spolehlivé a snadno použitelné konfiguraci, případně pro výrobu...

Extrakční linka na přírodní ingredience

Extrakční linka na přírodní ingredience

Extrakční linka vyrobená na míru s využitím nejmodernějších technologií může zlepšit účinnost a snížit náklady při výrobě přírodních extraktů pro potravinářský a farmaceutický průmysl. Extrakční linka pro získávání esenciálních olejů,...

Energeticky úsporný potahovač na čokoládu

Energeticky úsporný potahovač na čokoládu

Potřebujete snížit své náklady na energie a dopad na životní prostředí, ale potřebujete si zachovat špičkovou kvalitu potahování? Klasické potahovací stroje zpracovávající temperovanou čokoládovou hmotu mají obrovskou spotřebu, protože ve...

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...

Kontinuální potahovač na čokoládu

Kontinuální potahovač na čokoládu

Potřebujete pro svůj nepřetržitý provoz s multiproduktovou linkou kontinuální potahovač na čokoládu? Klasické velkoobjemové potahovače bývají neohrabané a při změně receptury nebo směny zabere spoustu času, než se vymění a...

Provzdušňovač tukových hmot a krémových náplní

Provzdušňovač tukových hmot a krémových náplní

Pokud pracujete s tukovými náplněmi a krémy, produkuje vaše stávající provzdušňovací a krystalizační zařízení více odpadu, než by mělo, a má větší spotřebu energie, než byste si přáli? Pokud využijete revoluční...

Temperovací stroj na čokoládu

Temperovací stroj na čokoládu

Pokud vás provoz vašich stávajících temperovacích strojů na čokoládu stojí hodně peněz kvůli vysoké spotřebě energie a pokud musíte provádět časté monitorování kvůli zajištění konzistentní kvality, nejmodernější temperovací systém vám...

Energeticky úsporný temperovací stroj na čokoládu

Energeticky úsporný temperovací stroj na čokoládu

Potřebujte snížit spotřebu energie kvůli jejím rostoucím cenám nebo s ohledem na ochranu životního prostředí, popř. kvůli obojímu? Nyní je k dispozici temperovací stroj na čokoládu, který vyrobí ty nejkvalitnější...

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie pro ohřev v potravinářské výrobě


Vekamaf může poradit o řadě specializovaných ohřívacích zařízení pro specifické výrobní procesy. Například v cukrářském průmyslu můžeme zajistit nepřetržité a šaržové sporáky/vařiče pro výrobu tvrdých bonbónů, tvrdých karamelů, žvýkaček a želé.


Pro průmyslové vaření ve velkém měřítku máme rozsáhlou řadu velkých hrnců pro výrobu přísad nebo pro gastronomii. Možnosti zahrnují naklápěcí systémy pro snadné vykládání a vestavěné chlazení pro dokonalou kontrolu kvality, stejně jako automatické systémy míchání.


Naše specializovaná řada zahrnuje také různé technologie ohřevu a vaření, včetně tlakových sporáků větších rozměrů pro krátký čas vaření se sníženými náklady na energii.