Potahování | Stroje a zařízení | Potraviny

Stroje na potahování jsou navrženy tak, aby potahovaly cukrovinky nebo pekařské předměty v kapalném médiu, nejčastěji čokoládě, které se pak ochlazují, aby vytvořily vrstvu, která zapouzdřuje potravinářský výrobek. Jedná se o metodu výroby, která replikuje tradiční ruční ponoření. Zařízení může být použito k úplnému pokrytí produktu včetně spodní strany, nebo jen k obrobení horní nebo boční strany, v závislosti na konstrukci výrobku a receptu.


Vekamaf má dlouholeté zkušenosti s poskytováním poradenství v odvětvích čokolády, cukrovinek a pekárenského průmyslu na nejnovější vývoj v oblasti obalového zařízení pro potravinářské výrobky. Spolupracujeme s nejmodernějšími dodavateli a výrobci zařízení na světě, abychom zajistili, že pro naše klienty budou k dispozici nejnovější technologie. Ujistíme se, že rozumíme vašim výrobním potřebám a pak přizpůsobíme naše doporučení, abychom zajistili bezproblémovou integraci vylepšených technologií do stávající výrobní linky, nebo vám můžeme pomoci navrhnout zcela novou linku, která může těžit z nejnovějších pokroků v oblasti efektivity a úspor energie pokud jde o enrobing.

Číst více
Našli jsme 40 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Pilotní homogenizátor

Pilotní homogenizátor

Od potravin až po farmacii je homogenizace nezbytným krokem ve výrobním procesu, který zajišťuje jednotnost produktu zlepšením jeho fyzikálních vlastností. Pokud není homogenizován, může tekutý produkt časem degenerovat, což vede...

Kontinuální mixér na výrobu zubních past

Kontinuální mixér na výrobu zubních past

Při výrobě zubní pasty patří mezi nejobtížnější a nejnáročnější aplikace míchání dispergační a směšovací prášky do kapalin za účelem vytvoření konzistentního homogenního produktu. Hlavním problémem spojeným se směšováním prášků do...

Dávkový vakuový mixér na masti

Dávkový vakuový mixér na masti

Výroba krémů nebo mastí může být buď na báze voda v oleji (v / o) nebo olej ve vodě (o / v). Po přidání do vody mohou zahušťovací, stabilizační a...

Energeticky úsporný potahovač na čokoládu

Energeticky úsporný potahovač na čokoládu

Potřebujete snížit své náklady na energie a dopad na životní prostředí, ale potřebujete si zachovat špičkovou kvalitu potahování? Klasické potahovací stroje zpracovávající temperovanou čokoládovou hmotu mají obrovskou spotřebu, protože ve...

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...

Kontinuální potahovač na čokoládu

Kontinuální potahovač na čokoládu

Potřebujete pro svůj nepřetržitý provoz s multiproduktovou linkou kontinuální potahovač na čokoládu? Klasické velkoobjemové potahovače bývají neohrabané a při změně receptury nebo směny zabere spoustu času, než se vymění a...

Malý potahovač na čokoládu

Malý potahovač na čokoládu

Máte maloobjemovou výrobu, ale potřebujete potahovat ve špičkové kvalitě? Kvalitnější potahovače bývají obvykle k dispozici pouze pro výrobní linky s větší kapacitou, což pro menší výrobu bývá nepraktické a příliš...

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...

Stroj na rafinaci čokolády s chlazením

Stroj na rafinaci čokolády s chlazením

Po rozdrcení bobů je před konšováním nutné ještě zredukovat velikost částic. Při mletí může docházet ke vzniku nadměrného tepla, kterým může být ovlivněna chuť produktu. Redukce velikosti částic v chlazeném...

Kontinuální vysokorychlostní lopatkový mixér

Kontinuální vysokorychlostní lopatkový mixér

Kontinuální vysokorychlostní lopatkový mixér pro intenzivní míchání jemných a kohezivních prášků nabízí výhody v podobě krátkého času setrvání a přesného řízení teploty. Intenzivní kontinuální míchání s krátkou dobou setrvání Lopatkový mixér od...

Mixér se středním smykem

Mixér se středním smykem

Míchací stroje se středním smykem se používají pro postupy, kde příliš vysoké smykové zatížení vede k deformaci produktu a příliš malý smyk naopak k nedostatečnému promíchání. Umožňuje šetrné i středně intenzivní míchání...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie, která splňuje všechny výzvy v oblasti potahování potravin


Inženýři společnosti Vekamaf mají bohaté zkušenosti s protahovacími technologiemi. Nabízíme přístup ke kontinuálním stojům na potahování čokoládou, které vyhovují všem výrobním objemům, od největších velkokapacitních linek až po malou, vysoce kvalitní laboratorní výrobu.


Pro pilotní řady nebo menší výrobní požadavky můžeme poskytnout celou řadu kombinovaných temperovacích a potahovacích strojů, které nabízejí dvě zařízení v jednom.


U speciálních a nečokoládových potahování můžeme doporučit zařízení pro potahování viskózními kapalinami, jako jsou karamely nebo polevy na mražené nebo chlazené výrobky, např. zmrzliny nebo koláče.