Potahování | Stroje a zařízení | Potraviny

Stroje na potahování jsou navrženy tak, aby potahovaly cukrovinky nebo pekařské předměty v kapalném médiu, nejčastěji čokoládě, které se pak ochlazují, aby vytvořily vrstvu, která zapouzdřuje potravinářský výrobek. Jedná se o metodu výroby, která replikuje tradiční ruční ponoření. Zařízení může být použito k úplnému pokrytí produktu včetně spodní strany, nebo jen k obrobení horní nebo boční strany, v závislosti na konstrukci výrobku a receptu.


Vekamaf má dlouholeté zkušenosti s poskytováním poradenství v odvětvích čokolády, cukrovinek a pekárenského průmyslu na nejnovější vývoj v oblasti obalového zařízení pro potravinářské výrobky. Spolupracujeme s nejmodernějšími dodavateli a výrobci zařízení na světě, abychom zajistili, že pro naše klienty budou k dispozici nejnovější technologie. Ujistíme se, že rozumíme vašim výrobním potřebám a pak přizpůsobíme naše doporučení, abychom zajistili bezproblémovou integraci vylepšených technologií do stávající výrobní linky, nebo vám můžeme pomoci navrhnout zcela novou linku, která může těžit z nejnovějších pokroků v oblasti efektivity a úspor energie pokud jde o enrobing.

Číst více
Našli jsme 25 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Flash pasterizátor na pivo

Flash pasterizátor na pivo

Potravinářský a nápojový průmysl se potýkají s neustálými výzvami. Kontaminace a zkřížená infekce mikroorganismy představuje při výrobě velké riziko. Díky hygienickému a energeticky úspornému pasterizačnímu systému se mohou tato rizika...

Pasterizátor pro řemeslnou výrobu piva

Pasterizátor pro řemeslnou výrobu piva

Piva z malých pivovarů nejsou produkována ve velkém, přičemž pasterizace je jedním z nejdůležitějších kroků. Je zapotřebí šetrný roztok, který zachová chuť a prodlouží dobu spotřeby výrobku a usnadní tak jeho...

Pasterizační tunel na nápoje

Pasterizační tunel na nápoje

V odvětví výroby nápojů se musí nápoje pasterizovat, aby se zničily patogeny a prodloužila se skladovatelnost nápoje při zachování jeho kvality a čerstvosti. Pro pasterizaci nápojů se požaduje jednoduché a...

Pilotní odpařovací linka pro získávání extraktů

Pilotní odpařovací linka pro získávání extraktů

Pro vývoj extrahovaných koncentrátů na bázi vody nebo alkoholu představuje malá pilotní odpařovací linka ideální řešení pro testování a vývoj produktů ve spolehlivé a snadno použitelné konfiguraci, případně pro výrobu...

Extrakční linka na přírodní ingredience

Extrakční linka na přírodní ingredience

Extrakční linka vyrobená na míru s využitím nejmodernějších technologií může zlepšit účinnost a snížit náklady při výrobě přírodních extraktů pro potravinářský a farmaceutický průmysl. Extrakční linka pro získávání esenciálních olejů,...

Energeticky úsporný potahovač na čokoládu

Energeticky úsporný potahovač na čokoládu

Potřebujete snížit své náklady na energie a dopad na životní prostředí, ale potřebujete si zachovat špičkovou kvalitu potahování? Klasické potahovací stroje zpracovávající temperovanou čokoládovou hmotu mají obrovskou spotřebu, protože ve...

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...

Kontinuální potahovač na čokoládu

Kontinuální potahovač na čokoládu

Potřebujete pro svůj nepřetržitý provoz s multiproduktovou linkou kontinuální potahovač na čokoládu? Klasické velkoobjemové potahovače bývají neohrabané a při změně receptury nebo směny zabere spoustu času, než se vymění a...

Malý potahovač na čokoládu

Malý potahovač na čokoládu

Máte maloobjemovou výrobu, ale potřebujete potahovat ve špičkové kvalitě? Kvalitnější potahovače bývají obvykle k dispozici pouze pro výrobní linky s větší kapacitou, což pro menší výrobu bývá nepraktické a příliš...

Energeticky úsporný temperovací stroj na čokoládu

Energeticky úsporný temperovací stroj na čokoládu

Potřebujte snížit spotřebu energie kvůli jejím rostoucím cenám nebo s ohledem na ochranu životního prostředí, popř. kvůli obojímu? Nyní je k dispozici temperovací stroj na čokoládu, který vyrobí ty nejkvalitnější...

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie, která splňuje všechny výzvy v oblasti potahování potravin


Inženýři společnosti Vekamaf mají bohaté zkušenosti s protahovacími technologiemi. Nabízíme přístup ke kontinuálním stojům na potahování čokoládou, které vyhovují všem výrobním objemům, od největších velkokapacitních linek až po malou, vysoce kvalitní laboratorní výrobu.


Pro pilotní řady nebo menší výrobní požadavky můžeme poskytnout celou řadu kombinovaných temperovacích a potahovacích strojů, které nabízejí dvě zařízení v jednom.


U speciálních a nečokoládových potahování můžeme doporučit zařízení pro potahování viskózními kapalinami, jako jsou karamely nebo polevy na mražené nebo chlazené výrobky, např. zmrzliny nebo koláče.