Potahování | Stroje a zařízení | Potraviny

Stroje na potahování jsou navrženy tak, aby potahovaly cukrovinky nebo pekařské předměty v kapalném médiu, nejčastěji čokoládě, které se pak ochlazují, aby vytvořily vrstvu, která zapouzdřuje potravinářský výrobek. Jedná se o metodu výroby, která replikuje tradiční ruční ponoření. Zařízení může být použito k úplnému pokrytí produktu včetně spodní strany, nebo jen k obrobení horní nebo boční strany, v závislosti na konstrukci výrobku a receptu.


Vekamaf má dlouholeté zkušenosti s poskytováním poradenství v odvětvích čokolády, cukrovinek a pekárenského průmyslu na nejnovější vývoj v oblasti obalového zařízení pro potravinářské výrobky. Spolupracujeme s nejmodernějšími dodavateli a výrobci zařízení na světě, abychom zajistili, že pro naše klienty budou k dispozici nejnovější technologie. Ujistíme se, že rozumíme vašim výrobním potřebám a pak přizpůsobíme naše doporučení, abychom zajistili bezproblémovou integraci vylepšených technologií do stávající výrobní linky, nebo vám můžeme pomoci navrhnout zcela novou linku, která může těžit z nejnovějších pokroků v oblasti efektivity a úspor energie pokud jde o enrobing.

Číst více
Našli jsme 16 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Skříň na skladování osiva

Skříň na skladování osiva

Správné skladování osiva je nezbytné pro zachování jejich vitality a pro udržení klíčivosti. Semena mají různou délku života, která se může pohybovat od několika let do staletí, v závislosti na...

Dočisťovací vybírací šnek pro sila

Dočisťovací vybírací šnek pro sila

Když skladujete produkty s dobrým gravitačním tokem (pšenice, kukuřice, ječmen, zrní, granule atd.) v silech s plochým dnem, vyprázdnění zbytků materiálu může být problém. V takovém případě možná uvažujete o...

Vybírací hydraulický systém pro sila

Vybírací hydraulický systém pro sila

Materiály bez přirozené tekutosti je těžké odstraňovat ze sil i při působení gravitace. Například vláknité, mokré, práškové nebo lehké materiály se odstraňují nerovnoměrně, jsou u nich velké ztráty nebo blokují...

Energeticky úsporný potahovač na čokoládu

Energeticky úsporný potahovač na čokoládu

Potřebujete snížit své náklady na energie a dopad na životní prostředí, ale potřebujete si zachovat špičkovou kvalitu potahování? Klasické potahovací stroje zpracovávající temperovanou čokoládovou hmotu mají obrovskou spotřebu, protože ve...

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...

Kontinuální potahovač na čokoládu

Kontinuální potahovač na čokoládu

Potřebujete pro svůj nepřetržitý provoz s multiproduktovou linkou kontinuální potahovač na čokoládu? Klasické velkoobjemové potahovače bývají neohrabané a při změně receptury nebo směny zabere spoustu času, než se vymění a...

Malý potahovač na čokoládu

Malý potahovač na čokoládu

Máte maloobjemovou výrobu, ale potřebujete potahovat ve špičkové kvalitě? Kvalitnější potahovače bývají obvykle k dispozici pouze pro výrobní linky s větší kapacitou, což pro menší výrobu bývá nepraktické a příliš...

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...

Více hlavový stroj na zavírání víček

Více hlavový stroj na zavírání víček

Pro samostatné uzavírání lahví až do objemu 2,5 litru potřebujete robustní a flexibilní stroj s vysokou rychlostí a přesností. Používané v průmyslu nápojů a chemikálií musí být zavírač lahví spolehlivý...

Potahovací stroj pro potahování čokoládou pro střední objemy produkce

Potahovací stroj pro potahování čokoládou pro střední objemy produkce

Prvotřídní potahovací stroj s možnou kapacitou od 100 do 500 kg/h. Všechny posuny lze nastavit pomocí dotykové obrazovky řídícího panelu Stroj ROBY společnosti Hacos je univerzální stroj určený k potahování...

Stroj na zdobení pralinek

Stroj na zdobení pralinek

Na automatické potahování čokoládových bonbónů a pralinek Zvyšte objem výroby a zachovejte úroveň kvality produktů Chardon od firmy Hacos je stroj na automatické potahování a zdobení čokoládových bonbónů a pralinek....

Potahovací nástavec pro automatický temperovací stroj

Potahovací nástavec pro automatický temperovací stroj

Používá se v cukrářské výrobě na potahování ořechů, zmrzliny, karamelu, sušenek a cukroví čokoládou. Potahování je v zásadě mechanická alternativa ručního máčení. Potahování čokoládou prodlužuje trvanlivost cukrářských výrobků. Zvyšte objem výroby...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie, která splňuje všechny výzvy v oblasti potahování potravin


Inženýři společnosti Vekamaf mají bohaté zkušenosti s protahovacími technologiemi. Nabízíme přístup ke kontinuálním stojům na potahování čokoládou, které vyhovují všem výrobním objemům, od největších velkokapacitních linek až po malou, vysoce kvalitní laboratorní výrobu.


Pro pilotní řady nebo menší výrobní požadavky můžeme poskytnout celou řadu kombinovaných temperovacích a potahovacích strojů, které nabízejí dvě zařízení v jednom.


U speciálních a nečokoládových potahování můžeme doporučit zařízení pro potahování viskózními kapalinami, jako jsou karamely nebo polevy na mražené nebo chlazené výrobky, např. zmrzliny nebo koláče.