Pražení | Stroje a zařízení | Potraviny

Pražení je metoda zpracování surovin pomocí suchého tepla. Výrobek, který se praží, je zcela obklopen horkým vzduchem pomocí uzavřené pece, která zajišťuje velmi rovnoměrné zahřátí. To lze dále zvýšit přidáním rotace nebo vibrace pece. Pražení se používá k přivedení surových surovin do stavu, kdy mohou být použity v konečném produktu (např. s ​​kávou nebo kakaem) nebo ke zvýšení chuti produktů karamelizací a povrchovým zbarvením (jako u ořechů).


Vekamaf má zkušenosti s poskytováním nejnovějších technologií pražení pro potravinářský průmysl, se zvláštním zaměřením na vybavení používané k pražení kakaa, kávy a ořechů. Spolupracujeme s předními výrobci pražících zařízení, abychom zajistili, že budeme mít vždy přístup k novým vývojům. Spolupracujeme s našimi klienty, abychom plně porozuměli výzvám při pražení produktů a poskytli řešení, která se mohou plynule integrovat s jejich stávajícími výrobními linkami.

 

Číst více
Našli jsme 5 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Cylindrická pražička pro výrobu čokolády

Cylindrická pražička pro výrobu čokolády

Stejnoměrné pražení je při výrobě chutné čokolády zcela zásadním faktorem....

Kompaktní cylindrická pražička pro pražení bobů, drtě a ořechů

Kompaktní cylindrická pražička pro pražení bobů, drtě a ořechů

Doby a teploty pražení se mohou různit podle typu zpracovávaného...

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která...

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba...

Kulová pražička kakaových bobů

Kulová pražička kakaových bobů

Homogenní pražení kakaových bobů je při výrobě jemné čokolády naprosto...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ

Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?

Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie pro pražení surovin v potravinářské výrobě


Dodáváme řadu specializovaných zařízení na pražení pro konkrétní potravinářský průmysl. Například náš sortiment válcových čokoládových pražičů je speciálně navržen tak, aby poskytoval vynikající jednotné výsledky pro vysoce kvalitní produkt.


Pražení kávy je dalším speciálním procesem a společnost Vekamaf může poradit ohledně pražíren kávy všech kapacit od laboratorních pražíren, které zvyšují zkušenosti zákazníků až do 3000 kg/h průmyslových pražíren navržených pro maximální výkon s nejvyšší kvalitou. 

Pro kompletní drobné cukrářské řešení můžeme poskytnout kompletní čokoládové linky \"od bobů po čokoládu\", které zvládnou šarže od 10 kg do 200 kg. Pro použití v laboratořích při vývoji výrobků až po kompletní výrobní linky na klíč, můžeme dodat kompletní řešení pro výrobu čokolády pro malé i velké výrobce.


Pokud potřebujete flexibilní stroje, které jsou schopné zpracovávat několik typů přísad, máme kompaktní pražiče, které jsou snadno použitelné a mohou pražit širokou škálu ořechů a bobů jako součást širokého spektra výrobních procesů.