Temperování | Stroje a zařízení | Potraviny

Temperování je jednou z nejdůležitějších fází při výrobě vysoce kvalitní pravé čokolády. Při pečlivě řízené teplotě čokolády brání temperování oddělení nebo nerovnoměrné krystalizaci kakaového tuku. Bez správného temperování může mít konečný čokoládový výrobek fádní povrchovou úpravou, voskovitou strukturu a nepříjemným pocitem v ústech. Moderní technologie umožňuje kontrolu procesu temperování, což umožňuje stále složitější recepty produktu. Správně temperovaná čokoláda bude mít za následek luxusní hladkou, lesklou čokoládu s vynikající chutí a jemným pocitem v ústech.


Společnost Vekamaf spolupracuje již několik let s některými z největších jmen ve světě čokolády. Máme zkušenosti s nejmodernějšími technologiemi v oblasti temperování čokolády. Sme partneři pouze s nejlepšími dodavateli v průmyslu, abychom přinesli průkopnické nové zařízení, které přináší vyšší kvalitu a nižší spotřebu energie. Úzce spolupracujeme s našimi klienty, abychom plně porozuměli jejich požadavkům na temperování čokolády a nabízíme řešení, která bez problémů pracují s vašimi stávajícími výrobními systémy.

Číst více
Našli jsme 12 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Temperovací a potahovací stroj na čokoládu

Plýtváte kvůli svému současnému potahovacímu stroji penězi? Potřebovali byste snížit provozní náklady a zvýšit flexibilitu obalování, aniž by se přitom snížila kvalita? Nejnovější kombinace temperovacího a potahovacího stroje využívá pokročilý...

Kontinuální potahovač na čokoládu

Kontinuální potahovač na čokoládu

Potřebujete pro svůj nepřetržitý provoz s multiproduktovou linkou kontinuální potahovač na čokoládu? Klasické velkoobjemové potahovače bývají neohrabané a při změně receptury nebo směny zabere spoustu času, než se vymění a...

Energeticky úsporný temperovací stroj na čokoládu

Energeticky úsporný temperovací stroj na čokoládu

Potřebujte snížit spotřebu energie kvůli jejím rostoucím cenám nebo s ohledem na ochranu životního prostředí, popř. kvůli obojímu? Nyní je k dispozici temperovací stroj na čokoládu, který vyrobí ty nejkvalitnější...

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...

Automatický kontinuální temperovací stroj

Automatický kontinuální temperovací stroj

Vysoce výkonný a snadno ovladatelný automatický stroj na temperování čokolády pro skutečně mistrnou kvalitu. Čokoláda je velmi pomalu zahřívána a poté stejně pomalu ochlazována, díky čemuž získá hedvábně jemnou konzistenci....

Dávkový temperovací stroj na čokoládu a náplně

Dávkový temperovací stroj na čokoládu a náplně

Ideální pro dávkové temperování náplní s čokoládovým základem a ochucených čokolád. Temperujte náplně, aby si zachovaly kvalitu HB Batch tempering od firmy Hacos je automatický stroj na dávkové temperování čokolády a...

Průmyslový maloobjemový temperovací stroj

Průmyslový maloobjemový temperovací stroj

Vhodný zejména pro plnění potahovacích strojů, zásobníků a systémů na zdobení. Maloobjemové profesionálně řízené temperování HTF od Hacos jsou průmyslové temperovací stroje pro malovýrobu. V nabídce jsou modely o kapacitě...

Automatický stroj pro dávkovou temperaci čokolády

Automatický stroj pro dávkovou temperaci čokolády

Automatický stroj pro temperaci čokolády, vhodný pro automatické dávkové výroby se středními objemy produkce. Spusťte temperaci s využitím stroje s velkou energetickou účinností Zařízení HMT 100 společnosti Hacos je automatický...

Automatický stroj pro kontinuální temperaci čokolády, s čerpadlem

Automatický stroj pro kontinuální temperaci čokolády, s čerpadlem

Stroj pro kontinuální temperaci čokolády pro středněobjemové výroby. Nízkonákladová temperace pro kontinuální středněobjemové výroby Stroj HST-150 společnosti Hacos je automatické zařízení pro kontinuální temperaci čokolády, s nízkými náklady. Stroj je...

Vysokokapacitní stroj pro temperaci

Vysokokapacitní stroj pro temperaci

Příprava čokoládových směsí, aplikovaných na Váš produkt ve formě polevy. Atraktivitu svého výrobku můžete zvýšit aplikací polevy z čokolády připravené řízenou krystalizací. Představujeme vysokokapacitní stroj pro temperaci čokolády. Vysokokapacitní stroj...

Vysokokapacitní úprava směsí

Vysokokapacitní úprava směsí

Zlepšení vzhledu polev aplikovaných na Váš produkt řízením procesu krystalizace směsi. Vystavením směsí zadanému teplotním cyklu, zajišťujícímu řízené formování krystalů, můžeme dosáhnout vyšší kvality polevy. Představujeme tepelný výměník, určený pro...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Technologie pro všechny požadavky na temperování čokolády


V případě velkých výrobních prostředí můžeme poskytnout laboratorní řešení, které vám umožní navrhnout nové receptury, které lze úspěšně rozšířit až do plné výroby. Náš sortiment měřičů teploty a malé temperovací řešení může zvýšit efektivitu vývoje vašeho produktu.


Dodáváme temperovací zařízení, které vyhovuje všem výrobním stupňům, od malých řadových linek až po nejtěžší nepřetržité výrobní linky. Máme kombinační temperovací / potahovací systémy pro menší výrobu, až po plné temperování, skladování, čerpání a dávkování čokolády pro velkoobjemové linky.


Důraz je v současné době na snížení nákladů na energii, aby se šetřily peníze a splnily environmentální cíle. Ve společnosti Vekamaf máme zkušenosti s nejmodernější technologií, která umožňuje nejvyšší kvalitu temperování, ale s mnohem nižšími náklady na energii. Například řešení SuperNova Energy může snížit náklady na energii o 80%.