Technologie pro potravinářský průmysl

Snažíme se poskytovat svým klientům technologické poradenství, projektový management a služby nejlepší ve své třídě.  Naši technici pomáhají výrobním zařízením zlepšovat kvalitu konečného produktu a také bezpečnost a účinnost výrobních linek.

Číst více
Našli jsme 28 řešení , na základě vašeho výběru.
  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Skříň na skladování osiva

Skříň na skladování osiva

Správné skladování osiva je nezbytné pro zachování jejich vitality a pro udržení klíčivosti. Semena mají různou délku života, která se může pohybovat od několika let do staletí, v závislosti na...

Dočisťovací vybírací šnek pro sila

Dočisťovací vybírací šnek pro sila

Když skladujete produkty s dobrým gravitačním tokem (pšenice, kukuřice, ječmen, zrní, granule atd.) v silech s plochým dnem, vyprázdnění zbytků materiálu může být problém. V takovém případě možná uvažujete o...

Vybírací hydraulický systém pro sila

Vybírací hydraulický systém pro sila

Materiály bez přirozené tekutosti je těžké odstraňovat ze sil i při působení gravitace. Například vláknité, mokré, práškové nebo lehké materiály se odstraňují nerovnoměrně, jsou u nich velké ztráty nebo blokují...

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Linka pro výrobu tabulek čokolády z kakaových bobů s kapacitou 200 kg

Instalace výrobní linky na přípravu čokolády z kakaových bobů, která bude pracovat hladce a efektivně, může být nelehký úkol, zejména v případě jednotlivých strojů různých výrobců. Výroba jemné čokolády z...

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Linka na výrobu čokolády z kakaových bobů s kapacitou 10 kg

Vývoj nových produktů, výroba speciálních druhů čokolád, laboratorní zkoušky, výroba čokolády přímo v obchodech, to vše vyžaduje stroj na výrobu čokolády s malou kapacitou. Přeměna kakaových bobů v tabulky jemné čokolády v...

Stroj na rafinaci čokolády s chlazením

Stroj na rafinaci čokolády s chlazením

Po rozdrcení bobů je před konšováním nutné ještě zredukovat velikost částic. Při mletí může docházet ke vzniku nadměrného tepla, kterým může být ovlivněna chuť produktu. Redukce velikosti částic v chlazeném...

Pětistupňový sítový fukar na kakaové boby

Pětistupňový sítový fukar na kakaové boby

K výrobě chutné čokolády je nezbytné odstranit z kakaových bobů slupky a skořápky. K dosažení maximální možné separace je třeba plné řízení parametrů. Fragmentace bobů, odstranění zbytků skořápek a třídění...

Stroj na oddělení sušeného ovoce nebo zmrazené zeleniny

Stroj na oddělení sušeného ovoce nebo zmrazené zeleniny

Úhledné rozdělení sušeného ovoce bez jeho poškození vyžaduje jemnou a zkušenou manipulaci. Ruční zpracování je časově náročné, využití vody je velmi neefektivní. Mechanická alternativa tak vyžaduje flexibilitu, která umožní manipulaci...

Mlýnek na koření a kávu

Mlýnek na koření a kávu

Mletí kávy na různé stupně hrubosti, od velmi jemného až po hrubé, vyžaduje skutečně precizní zpracování, které zajistí reprodukovatelnou kvalitu namletí. Vynikající namletí při každém použití Mlýnek Brunner Anliker M8...

Stroj na krájení ořechů na kostky

Stroj na krájení ořechů na kostky

Při sekání ořechů může docházet ke vzniku velkého objemu nevyužitého a odpadního zbytkového ořechového prachu. Kostičky z lískových oříšků, mandlí, arašídů a pistácií rychle a čistě S vysokou úrovní provozní...

Struhadlo na ořechy

Struhadlo na ořechy

Tlakem vznikajícím při mletí může docházet k poškození potravinového produktu. Stejně tak může docházet i k nežádoucímu zahřívání a ztrátě přírodních olejů. Jemné zpracování ořechů a jiných potravin bez stlačování...

Struhadlo na ořechy a sýr

Struhadlo na ořechy a sýr

Mazlavost, shlukování a drolení – to jsou běžné problémy vyskytující se při strouhání sýra a jiných potravin s měkkou strukturou. Spolehlivé nastrouhání najemno, středně nebo nahrubo bez poničení koncového produktu...

  • PŘEDCHOZÍ
  • UKÁZAT NA STRÁNCE
  • DALŠÍ
Ještě si nejste jisti co přesne hledáte?
Zavolejte nám a zapojte nás do procesu! Každá výrobní výzva je jiná. Když nebudeme schopni nabídnout řešení, najdeme pro vás partnera, který vám pomůže.

Pracujeme pro širokou oblast zařízení na výrobu potravin. Patří mezi ně specializovaní výrobci příchutí, koření a omáček. Pracujeme ale také pro dodavatele instantních nápojů, hotových nudlí a polévek, lahůdek a čokolád.

Abychom pro naše klienty mohli být i nadále partnerem v inspirující konverzaci, úzce spolupracujeme s vybranou sítí mezinárodních partnerů. Dbáme na to, aby naši technici byli pravidelně školeni v oblasti nejnovějších procesů a technik automatizace a neustále vyhledáváme nové trendy a inovace.